Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megmaszíroznátok egy ismeretlen fiú hátát, ha fáj neki?
Figyelt kérdés
Csak ennyiről lenne szó. Egész tűrhetően néz ki. Ingyen természetesen.2014. júl. 11. 21:58
11/18 anonim válasza:
"Ugyan, mi lenne ebben a rossz? :)"
Tedd fel úgy a kérdést, hogy egy lánynak mi lenne ebben a jó?
12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem háromból két lány maga is élvezné...
2014. júl. 11. 22:49
13/18 Kiki555 válasza:
Nálam az osztályunkban jött egy új csaj a suliba,tegnap egész este ott voltam egy lagzin Szombat-Vasárnap vele,nem beszéltünk meg semmi,két külön helyen ültünk,csak nézett hogyan focizok,látta hogy egyik gyerek hátba vág,erre felugrott és a kezét a szájához rakta és azt mondta hogy huhhhhhh :D Erre másnap az az Hétfőn a sulinkba kezdett járni,és felismert.Erre mondja szia,biztos láttál tegnap mikor fociztál,erre mondom igen,és mondja nem fáj a hátad,ahogy rá ütöttek,erre mondom nagyon is,majd mondja üljél le és megmasszírozlak.Tök jól esett.
14/18 anonim válasza:
"Szerintem háromból két lány maga is élvezné..."
Hány lány van a baráti, ismeretségi körödben?
Ha legalább másfél, akkor statisztikailag már ott is vagyunk, hogy abból egy szívesen megmasszírozna téged, ha kérnéd. :-)
15/18 anonim válasza:
Ki a f_szt érdekel hogy fáj a hátad?Pont lesz_rom,old meg magad.Én se kérek meg csak úgy valakit hogy ugyan cipelje már a 10-10 kilós csomagjaimat hazafelé mert leszakad a karom.Ne legyél már életképtelen.
16/18 anonim válasza:
Erősen véleményes a kérdés...de a válaszok is itt-ott.
Ha tényleg a hátad fáj, ne egy ismeretlen lányt keress, hanem jó gyógymasszőrt.
17/18 anonim válasza:
Kedvesem, ha fáj valakinek a háta és idegen nővel akarja megmasszíroztatni magát felejtse el :D tudom javasolni a gyógymasszőröket, tudod ők direkt erre specializálódtak és nem a semmitérő ingyen masszázsra. :)
18/18 anonim válasza:
Bármikor bárkit :3 és csakis ingyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!