Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és még soha nem jött meg. Aggódok lehet valami baj?
Figyelt kérdés
egész nyáron a nőgyógyászokat jártam 3 nőgyógyásznál voltam mindenhol minden rendben volt(ultrahangok vérvételek vizsgálatok minden!) kaptam gyógyszert is amit beszedtem ahogy kellett de mégse jött meg.az orvosok tömnek a gyógyszerekkel 2 hetente mindig mást kapok.néha van amitől jön egy pár vér csepp de ennyi.nagyon félek lehet soha nem lehet gyerekem? nem értem az orvosok is hogy nem jönnek rá hogy mi lehet a gond2010. jan. 7. 19:33
11/19 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg nincs semmi gond, ezért nem találnak semmi problémát a szervezetedben. A mai világban tényleg elég ritka, ha 18 évesen még nem jött meg, de lehetséges, hogy még nem érett eléggé tested. Ahogyan az is lehetséges, ha vkinek már 10 éves kora előtt megjön, mert testileg már érett.
12/19 A kérdező kommentje:
hát remélem semmi gond nincs tényleg:)
egyébként már kb 2 hónapja folyásom van van mikor elég sok van mikor nem.lehet h lassan meg fog jönni?
2010. jan. 7. 19:52
13/19 anonim válasza:
Ha (fehér)folyásod van, akkor úgy néz ki, hogy hamarosan meg fog jönni!
14/19 A kérdező kommentje:
igen fehér/átlátszó
2010. jan. 7. 19:56
15/19 anonim válasza:
Akkor tényleg ne aggódj tovább :) rendben van minden, nemsokára meg fog jönni.
16/19 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek nem volt nyílás a szűzhártyáján, és emiatt volt olyan, mintha ne jönne meg neki, pedig megjött, csak a vér nem tudott távozni. Bár nem hiszem, hogy nálad ez lehet a baj, mivel azt az orvosok észrevették volna. Kérdezz rá, hogy ez lehet-e a baj.
17/19 A kérdező kommentje:
hát remélem de már 2 hónapja van ez leeht ,ég félév vagy több:S
utolsó hát ezt szerintem is észrevették volna hisz kivizsgáltak "ott is" bocsi a hülye kérdéésrt és akkor neki megjött végig de nem jött ki és utána egyszerre? :S
2010. jan. 7. 20:08
18/19 anonim válasza:
hat, en ugy tudom, h ilyenkor adni szoktak vmi hormontablettat, ami meginditja. azért ebben a korban, mar kell, h legyen.
19/19 anonim válasza:
A barátnõm anyjának 12.-es korában jött meg..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!