Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha a pasitoknak kicsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a pasitoknak kicsi lenne a farka, de szeretnétek azt a pasit, vele maradnátok?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9-10 cm ?
2014. júl. 11. 16:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Persze!
2014. júl. 11. 16:52
 13/19 anonim ***** válasza:

persze

ha szeretem nem ez a lényeg

2014. júl. 11. 16:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Úgy átlagosságban a nőket egyáltalán érdekli ez ? Vagy csak férfi rögeszme ?
2014. júl. 11. 16:55
 15/19 A kérdező kommentje:
10-11cm értek ez alatt
2014. júl. 11. 16:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Veronika igazat mondott hiába pontoztátok le...
2014. júl. 11. 17:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Látom, egy-két embernél kivertem a biztit... (Jött néhány privát is...).

Akkor a teljesség kedvéért: Vannak nők, akik nem képesek hüvelyi orgazmusra, max G pont izgatással, nekik ez akár elég is lehet...

De nekem például a hüvelyi orgazmusom sokkal nagyobb intenzitású, mint a csiklói! De csak akkor, ha teljesen kitölt a partnerem, és azon ritka egyedek közé tartozok, akik külön szeretik, ha döngölik a méhszájukat...

És míg egy ekkora szerszám képes csiklói vagy G ponti orgazmust kiváltani, ezt nem tudná nekem megadni...

És ez egy idő után frusztrálna, kielégítetlennek érezném magam, annak ellenére, hogy más módon elélvezek...

Itt most nem átlagos méretről beszélünk... én sem az óriásokat szeretem... számtalanszor leírtam már, hogy bizonyos intervallumon belül nem számít a méret... sorry, de ez nekem már azon az intervallumon kívül esik...

De biztos van olyan nő, akinek rövid a hüvelye, vagy extrém szűk, neki ez nem fog problémát okozni... ahogy annak sem, aki csak csiklói orgazmusra képes.

Mert a szerelem, hát na... pár év, és a rózsaszín köd elszáll... és akkor a kapcsolat alappillére az egymás iránti szeretet, tisztelet, és szexuális vágy lesz...

Egy idő után sokkal fontosabb tényező, mint azt bárki fiatalon gondolná. :)

2014. júl. 11. 17:42
 18/19 anonim válasza:
igen
2014. júl. 11. 21:22
 19/19 anonim ***** válasza:

nem

(Igazából igen, csak érdekel, milyen alpári, igazságtalan privátokat képesek írni egyesek ebben az esetben. Ez egy kérdés, 2 esélyes válasszal, nem kell hisztizni, pasik.)

2016. jún. 16. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!