Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok valami otthoni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok valami otthoni kenceficét ajánlani ez esetben?

Figyelt kérdés
Szóval 2-3 éve borotválom ott lent...akárhányszor borotválom kipöttyösödik és néha vérzik is. Van olyan hogy 2 nap után bökni fog. Valami otthoni kenceficét tudnátok adni? :S ti hogy szoktátok csinálni?

2014. júl. 11. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem a hintőpor a legjobb, de kenceficét nem tudok ajánlani :/
2014. júl. 11. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
próbálj ki valamilyen gyulladáscsökkentő krémet(bepanthen, körömvirágkrém stb). még jobb lenne, ha átállnál gyantára. fájdalmas az elején, de kibírható és gyengül/ritkul a szőr is.
2014. júl. 11. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Neogranormon/ Körömvirág krém vagy ha otthoni cuccra gondolsz esetleg aloe vera növénynek a gélje/ kamillás borogatás.
2014. júl. 11. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
a legjobb a sudocream!tudom mivel gyerkőcöm van és ő is sűrűn kipöttyösödik.a másik amit ajánlani tudok,hogy mindig kádfürdőnél borotváld.jól áztasd ki magad,jó sok habbal.utána kend be magad babaolajjal
2014. júl. 11. 11:00
 5/7 A kérdező kommentje:
rendben, köszi a válaszokat :)
2014. júl. 11. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy bevállt módszerem. Tudod az is nagyon sokat számít, hogy milyen borotvát használsz. Én évekig Wilkinzonnal borotváltam. Mindig kipattogtam, viszketett. Szóval nem volt kellemes. De amióta GILLETTE MACH 3 at használok nincs gond. A lényeg a hosszú szőrt elősször trimmerrel rövidre nyírod. Alkoholban fertőtleníted a borotva pengét, bajd hideg vízzel leöblítted. Óvatosan lehúzod a szőrt a növekedésel ellentétes irányban. Nem szabad rányomni, csak lazán. Minden lehúzás után kimosod a pengéből a szőrt. Habot tilos használni! Miután szép sima vársz fél órát, hogy pihenjen a bőr, majd hideg vízzel lemosod. Semmi afttershave, se krém! Az irritációt általában a baktériumok, vagy a vegyszerek okozzák. Ha netán mégsem sikerült a legjobb az arnika montana tartalmú krém, vagy a 30% os propolisz(mégésznél szerezd be. A patikában csak 1-2% os van az meg semmit sem ér és drága is)

Vagy vegyél lézeres szőrtelenítőt. Már elég jó áron kapni. Attól szép sima lesz, és havonta csak egyszer kell végezni. Egy idő után meg már alig nől ki.

2014. júl. 12. 06:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem mégész hanem méhész.
2014. júl. 12. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!