Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 14-15 éves lány felajánlaná, hogy azt tehettek vele, amit akartok, mit tennétek? Tennétek bármit is?
Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy a lán bejön nektek.
Életkort is írjatok kérlek.(:
2014. júl. 10. 23:33
21/34 anonim válasza:
Semmit.
A hugom pont 14. Én egyik osztálytársára sem tudok úgy nézni, hogy húúú, de jól... Az én szememben még nagyon gyerekek.
19/f
23/34 anonim válasza:
Megmasszíroznám a lábát. Több nem nagyon, mert nagyon fiatal még. 24/F
24/34 anonim válasza:
Ha 14-15 évesen ilyet kérdez tőled akkor egy r*banc és tuti, hogy már nem szűz szóval csinálj vele amit akarsz ! (csak védekezz)!!!
25/34 anonim válasza:
kikötözném a ágyhoz és szétkefélném a punciját:P
26/34 anonim válasza:
Kényeztetném és megkérdezném mit szeretne?(Dugni,szopni stb)
27/34 anonim válasza:
egy az egybe megtosznám de ha terólad van szó írhatsz is 16/f
28/34 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy amiket tennék vele dolgokat abban benne lenne-e, nem bánná-e meg. Hogyha mindent enged akkor kényeztetném.
15/F
30/34 anonim válasza:
Nekem a hugom is 14 éves, és van olyan osztálytársa aki igencsak jól néz ki, bár lefeküdni nem feküdnék le vele. Akik most lesznek 9.-esek velük se feltétlen feküdnék le, hanem inkább várnék egy kicsit hogy nőjenek fel. De az ölelés, csók, és később simogatás intimebb zónákon nem hangzik rosszul. :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!