Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy lézeres látás javításba belevágnom, csak a nők miatt?
Szemüveges vagyok és úgy érzem, emiatt hátrányban vagyok a lányoknál. Engem alapvetően nem zavarna amúgy.
Igazából rettegek a műtéttől és a pénznek is lenne jobb helye, de ha nagyon akarom meg tudom csinálni.
Kérdés az, hogy megéri-e? Jobb leszek ettől a lányoknál ?
1. nem minden esetben javallott.
2. létezik kontaktlencse is (ok, ha érzékeny vagy rá, nem opció)
3. annyi féle fajta van már, hogy nem hiszem el, hogy nincs egy olyan amitől sármos leszel. Mert nem egy pasit láttam már, aki szemüveg nélkül egy szürke egér, de a szemüvege olyan karakter adott az arcának, hogy szívdöglesztő volt. Csak meg kell keresni a hozzád illőt.
van akinek kifejezetten jól áll a szemüveg
ha neked nem, akkor is tudsz még kontaktlencsét hordani
bár nem hiszem hogy ez annyit számítana, főleg ha neked jó a szemüveg
Hát tudod, ha egy nő a szemüveged miatt nem figyel fel rád, attól ne akarj semmit.
Speciel szerintem kifejezetten szexi a szemüveg, dekoratív elem...
Műtét előtt érdemes kontaktlencsével próbálkozni.
Ja, és a legfontosabb: A lépéseidet MAGADÉRT tedd, ne pedig másokért!!
Szerintem sem érdemes csak ezért.
Különben is nekem pl mindig is tetszettek a szemüveges fiúk, a barátom is az. :D Ha az arcodhoz passzolót hordasz még fel is dobhatja a külsődet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!