Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, baj ha szeretek kiöltözni?
Figyelt kérdés
Akárhová megyek szeretek szépen felöltözni, legyen az munka, suli, találkozás valakivel stb. Általában két órát készülődök, de ebből a hajam csak egy óra, mert nagyon hosszú, megmosom, megszárítom..stb. Maximum akkor nem öltözök annyira ki ha leviszem a kutyát sétálni, de akkor is igyekszem. Szeretek ruhákat, szoknyát, szép ékszereket hordani mindenhova. Összeismerkedtem egy sráccal, össze is jöttünk, nem volt még kimondott barátnője, pedig jócskán idősebb nálam. Meghívott grillezni és bemutatott a szüleinek. Ők elég egyszerű emberek csak mint a barátom, de nem is várom el egy férfitől, hogy a legutolsó divat szerint nézzen ki. Nos, a nővére meg az anyja egész végig engem méregettek, a nővére még be is szólt, hogy melyik skatulyából húztak ki. Később a barátom is mondta, hogy öltözzek legközelebb szolidabban. De könyörgöm, egy deréknál karcsúsított ruha volt rajtam plusz balerinacipő, semmi kivágás vagy hasonló. Én érezzem magam kellemetlenül? Nyilván ő se akart volna megismerni ha melegítőben lát először.2014. júl. 10. 16:18
1/6 anonim válasza:
Én is odafigyelek, hogy mit veszek fel, hogy nézek ki, de a két óra kicsit sok... persze nem szóllak meg! A te időd. Amúgy sokan díjazzák, ebből nem lesz hátrányod.
2/6 anonim válasza:
Nekem sok lenne, ha egy lány ennyire foglalkozik magával, de viszont persze te is ember vagy. Ha a párod így szeret akkor minden rendben. Lehet lesznek viták, de benne van.
Borsó mi lett a mai pék üggyel?:D Ott volt a tegnapi kérdező?:)
3/6 anonim válasza:
Így felszínesnek néznek az emberek, olyan nőnek aki mindenkinek tetszeni akar. És szerintem is az egy olyan nő, aki 2 órán keresztül készülődik. Két órán keresztül, lesed magad a tükörben és tetszelegsz magadnak...? Túl sok a szabadidőd, kíváncsi lennék miféle munkád van és miféle suliba jársz, hogy ezt megteheted.
4/6 A kérdező kommentje:
Mint írtam a hajam csak egy óra, megmosni,kifésülni,megszárítani, a maradék egy a smink, ruha. Igen, szeretnék tetszeni mindenkinek, nem értem ez miért baj. Amúgy egy gyorsétteremben dolgozom egyetem mellett hogy legyen egy kis pluszpénzem. Ja és japanisztikán vagyok az Eltén, csak mert kérdezted.
2014. júl. 10. 16:41
5/6 anonim válasza:
Közhellyel tudok hozzászólni:" nem a ruha teszi az embert"
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, másokon nem is nézem, de én imádom a szép ruhákat, szeretek mindig nőiesen kinézni.
2014. júl. 10. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!