Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen érzést vált ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen érzést vált ki belőletek, hogyha egy fiúnak a strandon (/akármilyen fürdőző helyen) látszik hogy bejöttök? (Vagyis feláll a farka. ) Nem bámul rátok, de azért oda-oda pillant.

Figyelt kérdés

Örültök? Elmondjátok magatokban mindennek? Önbizalom növelő hatás? Esetleg valami más?

Főképp 20 év alatti lányok válasza érdekelne.

2014. júl. 9. 22:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Olyankor azt nem vennem eszre:)

Maradna a szemezes meg az erdeklodes, az meg persze jol esne. Ha nagyon jol nez ki, akkor lehet, hogy zavarban lennek es az is lehet, hogy nem mernek ranezni tobbet, ha mar osszeakadt a tekintetunk elotte:)

2014. júl. 9. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi butát egy rakáson:D
2014. júl. 10. 08:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne perverz?

Amúgy meg attól,hogy éppen átsuhant egy szemkontaktus még nem biztos,hogy az illető váltotta ki az ingert.

Lehet az,aki mögötted van:D

Amúgy meg örüljön szerintem,aki ilyen ingereket vált ki,mert azt jelenti vonzó.

Nem kell itt álszenteskedni:d

2014. júl. 10. 08:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hetes vagyok: Ignorálás= figyelmen kívül hagyás, azaz úgy tennék, mintha észre se vettem volna. Nem tudom, hogy a férfiak hogyan élik meg az ilyesmit, jóhiszeműen azt gondolom, hogy nekik is elég kellemetlen, ha nagyközönség előtt építenek sátrat, így nem rontanám a helyzetet bekiabálással, incselkedéssel stb. Ugyanakkor számomra az ilyesmi nem bók és nincs semmilyen hatással az önbizalmamra.
2014. júl. 10. 21:30
 15/18 A kérdező kommentje:

Értem, és köszönök minden választ! :)

Jöhetnek még, minnél több ember véleményét ismerem meg, annál jobban ki fog rajzolódni a kép.

2014. júl. 11. 00:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Odamennék hozzá, és elhívnám vhova egy gyors légyottra :P

19/L

2014. aug. 3. 13:52
 17/18 A kérdező kommentje:
haha:D
2014. aug. 3. 15:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Attol fugg. Mert persze ettol a par pillantastol es egy allo faroktol nem talal be rogton Kupido nyila, de ha vonzo a srac (nem vagyok felszines kis hulye, de ezekben a szituaciokban maskepp nem lehet itelni) az eleg nagy onnizalom trening es ha odajon beszelgetni es szimpi... 😂 De ha elsore latszik, hogy perverz es igenytelen en erzem szarul magam xd
2017. márc. 2. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!