Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg csaj lenne, vagy csak provokátor válaszadó?
Ha tényleg csaj, akkor nagyon gáz, idézem:
"Hát én biztos nem járnék egy áccsal,vagy segédmunkással.
Igénytelennek tartom azokat az embereket akiknek nincs semmi fantáziájuk az életükkel kapcsolatban.
A csajoknak igényes,stílusos pasi kell.
Persze ez a koron is múlik.Fiatalon még nincs vele akkora probléma,mert vhol el kell kezdeni és a szükség nagy úr.
De ha vki 30évesen is ezt a munkát végzi az már gáz!
Ha saját magadnak megfelelnél akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést,vszinü szégyenled a munkád.
Akkor meg miért nem törekszel többre?Inteligens pali nem csinálja ezt sokáig."Idézet vége.
Na most ezek után hogy hogy csodálkozik még bárki is a nőgyűlölő pasikon, amennyiben tényleg vannak ilyen gondolkodású nők és nem csak troll válasz volt ez?!
Szerintem szexi ha egy pasi két kézzel keresi meg a kenyerét, én például teljesen bele vagyok zúgva egy ácsba, bírom az erejét sőőőt még a bőrkeménedései is szexik!!!! :)
17/L
Ugyanmár... ez csak egy kislány. Semmi köze a nőkhöz.
Miért utálná bárki is a nőket miatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!