Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinaljam?

Figyelt kérdés
A barátnőm valamelyik nap azt kérte tőlem h fenekeljem el. De mar nem tudtam mert jonnom kellet haza. Es azt keri h ha kovetkezoleg kettesben leszunk fenekeljem el. De nem tudom h kell. hogy csinaljam h elvezze? Meg mekkorakat csapjak ra? szex meg nem volt. 15F

2014. júl. 8. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor légy férfi és fenekeld jól el! Majd nyöszörög, ha fáj neki:)
2014. júl. 8. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
csapj rá, hadd szóljon :D
2014. júl. 8. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem olyan nehéz. Fokozd az erősséget és figyeld a reakcióit ennyi.:D

Néha fogd be a száját és mondjad, h te kérted és most megkapod te dög!:D

2014. júl. 8. 14:04
 4/10 anonim válasza:

A fokozatosságot és a reakciók figyelését én is csak ajánlani tudom. Ezek alapján jól tudod kontrollálni a helyzetet. Ha nem reagál, fészkelődik, akkor erősíteni érdemes. :) Még könnyebb a helyzet, ha láthatod is a hatást. Akkor a cél a szép piros popsi elérése! Szerintem könnyen rá fogsz érezni...

Szerencsés vagy, hogy ilyen partnert találtál magadnak!

2014. júl. 8. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Tenyérrel kezd, majd vonalzó, nadrágszíj, pálca. Nálunk ebben a sorrendben ment.
2014. júl. 8. 23:22
 6/10 anonim válasza:
Jol verd el és soha többé nem fogja kérni!
2014. júl. 9. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Játszátok el, hogy te vagy a szigorú tanító bácsi, ő pedig a rossz, lusta diáklány, aki nem készült. Favonalzóval porold pirosra a meztelen hátsóját. 1-2 ütés mehet a vaginára is. Utána ujjazd meg és a többit már gondolom nem kell mondanom.
2014. júl. 9. 18:55
 8/10 anonim válasza:
Kezdésnek tenyérrel vagy egy kicsi fakanállal fokozatosan erősödve. Sok lánynak izgató ha térdre fekteted és finoman fakanalazod.Utána lehet, hogy jön a meglepetés részedről, hogy egyre többet szeretne.
2014. júl. 9. 22:53
 9/10 anonim válasza:
Túl vagytok már az első fenekelésen? Hogy sikerült? Igazán megoszthatnád velünk a tanácsokért cserébe. Hátha mi is tanulhatunk... :)
2014. júl. 11. 17:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nekem is izgi lenne...
2014. júl. 12. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!