Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni mi vagyok? Többi lent!
Kamu az egész.
Volt már ez a kérdés többször is.
nos eléggé bonyolult helyzet az egyszer biztos :/
egy 14 éves divatot szerető, furcsán nevető, furcsán járó srác, az is meg lehet hogy még az a "kíváncsi" eset szóval nem tudja melyik tetszik neki, az is lehet hogy kissé "gyerekes a felfogása" és esetleg játéknak vette a dolgot és azt hitte játszotok persze ilyenkor számít az arckifejezés is mert az elárulja hogy csak játéknak vette e vagy komoly volt
ha játéknak vette egyértelmű a válasz
ha komoly arckifejezése volt akkor meglehet hogy az "kíváncsiság" volt
és ebben az esetben vagy meleg és le esett neki hogy ő tetszik neked
vagy
rájött hogy neki legbelül ez nem tetszett vagyis heteró és nem akar ilyenbe bele menni
vagy az amit mondtál ha jól olvastam össze vesztél a bátyával ő szereti a bátyust és nem akar olyanokkal lenni akik össze vesztek a bátyussal ez egy tipikus fiatal 14 éves felfogása és ezért kerül téged
ha esetleg ő nincs olyan nagyon jóban a bátyával akkor nem ez az oka
nos remélem ez tisztított egy kicsit a helyzeten :)
a másik részről pedig a heteró egy kicsit már esélytelen dolog lenne szóval 20 évesen ez már nehezen változó dolog az eléggé esélyes dolog a biszex szóval az hogy a lányok is bejönnek amennyire meg ez a srác is a heteró a legesélyesebb
a meleg pedig annyira nem valószínű van rá esély de amíg a csajok is bejönnek valamennyire addig inkább a biszexet mondanám
Kamu!:)
Amúgy szerintem nem vagy 20 éves,az írásodból lejön,hogy kb 14-15 éves lehetsz,aki szórakozik itt.
Ha 20 éves vagy,akkor tényleg elég nagy baj,hogy ilyen alulfejlett vagy.
Egy 20 éves feltudja fogni,hogy egy 14 éves még nagyon gyerek.
Amúgy,ha esetleg nem kamu a kérdés.
Vannak olyan 20 feletti srácok is,akik 15nek néznek ki.
Keress olyat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!