Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni mi vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni mi vagyok? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval én egy 20éves fiú vagyok, lányok mellei annyira nem jön be nekem, fenekük talán minél kisebb nekem annál jobb de viszont fiúk is érdekelnek lányok mellei egyártalán nem.. van egy 14éves fiú annyi lesz bu,zult rám és nem nagyon hagytam neki volt 1x hogy megsimogattam répáját élveztem ö is élvezte pár másodpercig csak nah de nem is ez a lényeg nem tudom eldönteni hogy most mivan mert pl: ezzel a fiúval elképzeltem hogy végig csokolgatom a melleit hasát mindenét gyönyörü szép karamel szinü a szeme bele zúgtam kerül egy ideje mert a retardált testvérével össze vesztem, most nem tudom hogy meleg-e vagyok vagy nem? lányok is tetszenek inkább a fejük meg a seggük a mellük annyira nem érdekel, de ezzel a fiúval ha melletem ült már akkor majdnem bele élveztem a gatyámba letepertem volna olyan magass mint én meg minden nemsoká 14lesz szerintem tuti langyi divat érdekli régebben seggemre markolászott stb kb 7másodpercig engedte hogy simogassam a farkát boxeren keresztül mindig mutogatta hogy mekkora neki seggére is rá markoltam azt is engedte kb 6-7másodpercig utána ovatosan elökött magától.. de nem is ez a lényeg hanem érzem hogy szeretem sokszor azért megyek le liftel hátha láthatom pár másopdercig, de nem hiszem hogy dugnék vele max csokolgatnám a testétt.. privibe küldök képet is róla össze vagyok zavarodva..

2014. júl. 8. 02:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Ez baj! Szerintem mutáns vagy!
2014. júl. 8. 03:32
 12/25 A kérdező kommentje:
Tetszik a fiú is, de ö nem akar semmit kerül le is tiltott, rá szoktam recsizni fotóira, szerintem meleg, sose volt csaja, amiket meséltem az mind igaz, a divat nagyon érdekli de nagyon, furán jár, meg olyan csajosan nevet. Hogy tudnék vele össze jönni? úgy érzem esélytelen..
2014. júl. 8. 03:33
 13/25 anonim válasza:
Amúgy a női mellekről mi a véleményed?
2014. júl. 8. 03:51
 14/25 A kérdező kommentje:
Női mellek? szerintem elmennek ha nem nagyok azok gusztustalanok..
2014. júl. 8. 12:36
 15/25 anonim ***** válasza:
50%

Kamu az egész.

Volt már ez a kérdés többször is.

2014. júl. 8. 22:13
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Amikor először írtad le a sztorit itt, akkor a 13 éves srác volt meleg, és te voltál a full heteró, akit zavar, hogy nyomul rá a srác. Már akkor sem hittem el, hogy ez a teljes igazság, de mostanra még gyanúsabb lett. Ha jól emlékszem, gyakorlatilag ki lettél dobva, mert lebuktál, hogy rányomultál a kissrácra, nem?
2014. júl. 8. 22:21
 17/25 necro ***** válasza:

nos eléggé bonyolult helyzet az egyszer biztos :/

egy 14 éves divatot szerető, furcsán nevető, furcsán járó srác, az is meg lehet hogy még az a "kíváncsi" eset szóval nem tudja melyik tetszik neki, az is lehet hogy kissé "gyerekes a felfogása" és esetleg játéknak vette a dolgot és azt hitte játszotok persze ilyenkor számít az arckifejezés is mert az elárulja hogy csak játéknak vette e vagy komoly volt

ha játéknak vette egyértelmű a válasz

ha komoly arckifejezése volt akkor meglehet hogy az "kíváncsiság" volt

és ebben az esetben vagy meleg és le esett neki hogy ő tetszik neked

vagy

rájött hogy neki legbelül ez nem tetszett vagyis heteró és nem akar ilyenbe bele menni

vagy az amit mondtál ha jól olvastam össze vesztél a bátyával ő szereti a bátyust és nem akar olyanokkal lenni akik össze vesztek a bátyussal ez egy tipikus fiatal 14 éves felfogása és ezért kerül téged

ha esetleg ő nincs olyan nagyon jóban a bátyával akkor nem ez az oka

nos remélem ez tisztított egy kicsit a helyzeten :)

2014. júl. 8. 22:59
 18/25 necro ***** válasza:
ja és lécci ne értsd félre a nevem semmi rosszra nem kell gondolni
2014. júl. 8. 23:01
 19/25 necro ***** válasza:
49%

a másik részről pedig a heteró egy kicsit már esélytelen dolog lenne szóval 20 évesen ez már nehezen változó dolog az eléggé esélyes dolog a biszex szóval az hogy a lányok is bejönnek amennyire meg ez a srác is a heteró a legesélyesebb

a meleg pedig annyira nem valószínű van rá esély de amíg a csajok is bejönnek valamennyire addig inkább a biszexet mondanám

2014. júl. 8. 23:11
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Kamu!:)

Amúgy szerintem nem vagy 20 éves,az írásodból lejön,hogy kb 14-15 éves lehetsz,aki szórakozik itt.

Ha 20 éves vagy,akkor tényleg elég nagy baj,hogy ilyen alulfejlett vagy.

Egy 20 éves feltudja fogni,hogy egy 14 éves még nagyon gyerek.

Amúgy,ha esetleg nem kamu a kérdés.

Vannak olyan 20 feletti srácok is,akik 15nek néznek ki.

Keress olyat:D

2014. júl. 9. 03:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!