Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés meztelenül aludni?
Általában meztelenül alszom. Csak akkor nem, ha nem vagyok egyedül (kivéve a barátnő, mert akkor még oda is dörgölöm a popsijához, ami mindkettőnknek nagyon jó érzés).
26/F
Nagyon utálok, ugyanis ha nincs rajtam legalább egy poló vagy pizsama alvásnál az azt jelenti hogy a meleg már túlment a tűréshatáromon.
Erről mindig az álmatlanul töltött dögmeleg nyári esték jutnak eszembe.
Szexnél persze más, még jó utána kicsit így heverészni a másikkal, de aztán én fel szoktam venni valamit.
Amikor már jó idő van mindig meztelenül alszom már lassan 2 éve. Van amikor az alvós ruhámat elfelejtem levenni ha annyira álmos vagyok de ha éjjel felébredek akkor mindig leveszem mert izzadok, rám gyűrődik meg minden, pedig a legkényelmesebb cuccban alszom.
De nagyon jó kellemes érzés, főleg ha a frissen mosott kellemes tapintású ágynemű érintekzik a meztelen testeddel, de a legjobb ha a pároddal alszotok közösen így összebújva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!