Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? (Leszbi téma)
Kb 1-2 ève azt èrzem ,hogy èn inkább a lányokat szeretem..De ha tènyleg igy van akkor èn hogy mondjam el az itthoniaknak? Mert múltkor szóba jött ez a tèma ès itthon mondták ,hogy akkor haza se menjek ès hogy felejcsem el őket..ráadásul anyám állandóan megjegyzèst tesz nekem..pl: megyek le városba ès akkor egyből azt mondja hogy csak nem randizni mèsz a barátnőddel?! Vagy beszèlgetek valakivel (fb-n) es megint azt mondja csak nem a barátnőd? Vagy valamelyik nap mamánál voltunk..es kèrdezte ,hogy mi van a fiukkal...vagy a lányokkal?! Ez egy kicsit azèrt zavar engem ,hogy piszkálnak..
Hogy deritsem ki ,hogy most tènyleg leszbikus vagyok vagy csak bekèpzelem? 16 /L
(Normális válaszokat szeretnèk..köszönöm)
lehet hogy csak beképzeled, de a barátnő az nem párt jelent, ne felejtsd el. mellesleg van hogy a szeretteid hamarabb észreveszik mint te magad, szóval lehetséges
ettől függetlenül nem kell ezzel a tudattal folytatnod, ne próbáld eldönteni hogy mi vagy, ne rágódj rajta, ha nem leszel boldog a pasikkal vagy úgy érzed lelkileg is tudnál kötődni egy nőhöz akkor eldőlt a dolog
Istenem..... szerinted mi honnan a p.csából tudjuk a Te szexuális beállítottságodat??? Nem igaz, majdnem nagy korú létedre nem érzed hogy Csaj kell vagy pasi....??? am meg nem teljesen mindegy mi vagy? miért kell be kategorizálni magadat???? Tetszik aki éppen tetszik azt kész... Lehet pl most csak csajok de 1 év mulva meg bele esel egy pasiba....
Szüleid meg.. ne haragudj de sose értettem miért vannak ilyen beszűkült emberek... meg főleg a saját gyerelével szemben hogy lehet valaki ilyen... ilyet mondani h ki tagad stb... pff....
Én a helyedbe oda állnék vagy ha be szólnak valamit mondanám biszex vagyok, igen ez van, ez vagyok én, ha nem tudtok el fogadni valamit amiről egyrészt nem tehetek, másrész semmi baj nincs vele Akkor nem vagyok a gyereketek többé csá.
Lehet így akarják éreztetni, hogy mégis elfogadnák, mert ugye a lányuk vagy.
Ismerkedj, beszélgess leszbikus/biszexuális beállítottságú lányokkal és majd jön minden magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!