Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ebben a kategóriában valaki azt írja a válaszaiban, hogy ő szép nő, vagy legalábbis annak tartják mások, de privátban nem hajlandó képpel bizonyítani, abból egyenesen következik, hogy csúnya?
Figyelt kérdés
Folyton ilyenekbe futok itt. Szerintem mind ronda kb.2014. júl. 7. 20:34
11/13 anonim válasza:
De jó, hogy az IQ light fajtád csak itt tenyészik, a való életben szerencsére meghúzzátok magatokat, mint a pincebogár.
12/13 anonim válasza:
Engem tényleg szépnek szoktak tartani az emberek, ill. én se érzem magam csúnyának, mégis nagyon nehezen és nagyon kevesen tudnak rávenni, hogy küldjek nekik képet. Ez azért van, mert nem szeretném, ha bármivel visszaélnének!
Szóval az esetek nagy többségében visszautasítom, ha valaki képet szeretne rólam és nem azért, mert valójában ronda vagyok.
13/13 anonim válasza:
ugyanúgy vagyok vele, mint az utolsó.
képet küldeni egy ismeretlennek akkor is húzós, ha szép vagyok.
az küld aki szép és hülye (persze nem minden esetben, de többnyire igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!