Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már nagyon undorító?
a szépség relatív, lehet te magad így látod, de lesz valaki aki mindenkinél szebbnek talál majd, azaz nem biztos, hogy "lesz" lehet már most van, csak fél a bizonytalanságod miatt és azért nem szereted magadat!
a számok alapján nem nagyon lehet véleményt mondani...ismerek olyat akinek jól állt a túlsúly, lefogyott és utána beesett lett az arca, nem mosolyog, pedig nagyon szép volt a mosolya......és emiatt a pasija is elhagyta...mert kívül-belül megváltozott!
Hát ezt igazából látni kellene. Én nem vagyok duci, mégis nagyobb a súlyom, mert nehéz csontozatú vagyok, ha hátbavágok valakit a vékony csirkeláb karommal, még 10 perc múlva is fulladozik. Szóval látni kellene, hogy hogy oszlik meg rajtad a súly. Nekem ez a diéta segített, bár inkább életmódváltás, mert nem lehet abbahagyni: [link]
A fiúk miatt ne búsulj. Lehet, hogy most nem kellessz senkinek, de majd pár év múlva, ha a többiek már a sokadik faszijukat fogyasztják, te leszel az üde színfolt az egyenp|cs@k között. Fel a fejjel! :)
Én ehhez a magassághoz 71 kiló vagyok, és volt már kapcsolatom, megvolt a szenvedély, kívánt is engem, nagyon, szóval egyáltalán nem lehetsz undorító. Nem ez az oka hogy nem jött még össze. Ne aggódj. :) ;)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!