Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti tudnátok tegezni egy idős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudnátok tegezni egy idős embert rövid ismeretség után? Miért akarja folyton, hogy tegezzem?

Figyelt kérdés

Van egy régebbi ismerősünk,aki fotózással foglalkozik.Nem a szakmája, de rendez kiállításokat,fotópályázatokat stb.

Nemrég elhívott egy fotózásra,első volt és már rögtön mondta,hogy szeretné ha tegezném.

De mivel kb 60 éves én ezt nem tudom megtenni,folyton lemagáztam. Majd a végén írt,hogy szerinte ez így nem okés, ez annak a jele,hogy nem vagyunk barátok és így a fotós-kapcsolatot se folytassuk.Aztán mégiscsak elhívott még egyre(ezek általában valamilyen különleges, szép helyen vannak.Közben mindig szokott hülyéskedni a puszikkal,hogy "megérdemel-e egy nagy puszit a végén"ezeket kicsit furcsálltam)újra mondta,hogy tegezzem.Majd a végén megint írta,hogy valami kell legyen a háttérben,ami miatt nem tudom őt letegezni, lehet hogy a családom.

Pedig nekik semmi bajuk azzal,hogy néha elmegyek fotózásra,de én kicsi korom óta úgy vagyok nevelve,hogy az időseket tiszteli kell és szépen beszélni velük,és nem csak annyit mondani,hogy 'szevasz,mit csinálsz'hanem 'jó napot, mit tetszik csinálni?'Ez neki miért olyan kellemetlen,miért nem tudja elfogadni?

Most e miatt nem akar több fotózásra elhívni.

Én vagyok elrontva vagy ő túloz már?17L

(lehet nem a legjobb kategória,de nem találtam jobbat.)

2014. júl. 7. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem az ánuszrózsád virágzását szeretné lefotózni
2014. júl. 7. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért nem akar elhivni több fotózásra, mert abból, hogy nem tudod tegezni rájött, hogy nincs esélye arra, hogy meghúzzon.

Mellesleg 60 éves ember nem olyan öreg...

22L

2014. júl. 7. 00:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Azért olyan dolgot nem néznék ki belőle. Befolyásos ember,egy ilyen dolog az egész eddigi felépített karrierjét romba döntené, lehetséges,hogy mégis ilyen dologra hajt?

Lehet nem pont 60 éves,ezt csak tippeltem, lehet van több is ,de annyi a minimum.

2014. júl. 7. 00:47
 4/7 anonim ***** válasza:

... és mik ezek a puszis dolgok, ezek nem érdekes, ezek nagyon is furcsák.

Ha valaki azt akarja, hogy tegezd, és már mondjuk idősebb, akkor valószinű, hogy ő nem érzi magát olyan idősnek, de te meg folyton emlékezteted rá, hogy ő bizony koros. Ezt fontos lenne megértened az ő szempontjából.

De az nem oké, hogy miért idegesíti ennyire, hogy ő idősebb. Én valószinűnek tartom, hogy esetleg vonzónak talál, és szeretne fiatalabb lenni. (na de tényleg, mik ezek a puszis intermezzok!?)

És abban sem vagyok biztos, hogy emiatt így zsarolni kell. "Akkor többet nem viszlek el fotózásra" stb...

Nem szoktad kellemetlenül érezni magad a társaságában?

2014. júl. 7. 01:12
 5/7 anonim ***** válasza:
ha befolyásos és meghúzna... akkor te ha azt mondod meghúzott ő meg azt, hogy nem kinek hinnének?:)
2014. júl. 7. 01:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát ez volt nekem is fura,hogy miután meghívott a következőre akkor rákérdett,hogy na és lesz puszi!?(mert az előző ilyenre nem válaszoltam)és mondom,hogy küldöm. Erre ő meg,hogy de szívből legyen és ne csak úgy,de amúgy is küldeni bárkinek lehet'

Erre már nem válaszoltam.

2014. júl. 7. 10:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Elég naiv vagy, ha nem látod mi folyik itt :/ Ne találkozz vele...

Pont, hogy a legbefolyásosabb emberek a legnagyobb perverzek, akik azt hiszik bármit megtehetnek :)...

2014. júl. 7. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!