Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt magukról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt magukról átlagos kinézetű lányok hogy ők hűde szépek?

Figyelt kérdés

Ennyi erővel minden második lány szépnek mondható. A szépség véleményem szerint valahol itt kezdődik: [link]

Nem értem miért vannak elszálva maguktól ennyien.

2014. júl. 6. 10:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Jajj Istenem, mennyire egy felszínes ember vagy... Lehet, hogy megdöngetnék, és utána lehet, hogy ki is dobnák, mert belülről egy kis bugyuta senki. Nem biztos, hogy ő lenne, akivel leélné az életét... Ellenben, ha valaki nem olyan csodaszép, de egy normális ember, aki szerethető, és lehet vele beszélgetni, beleszerethetsz, és onnantól kezdve ő lesz a legszebb lány számodra a Földön. Bár bocsi, szerintem veled ez nem fog megtörténni. Amúgy meg, ha egy csúnyácskább lány szépnek hiszi magát, akkor önbizalmat sugároz, ami sok esetben megszépíti, ténylegesen. Szerinted mit kellene csinálnia egy csúnyább lánynak? Sírni, hogy jajj de csúnya? Inkább el kell fogadnia önmagát! Hiszen ő nem tehet arról, ahogy kinéz.
2014. júl. 6. 10:34
 12/22 anonim ***** válasza:

#11 mert ugyanolyan hülye mint te és azt hiszi, hogy a szépség nem relatív.

De mondhatjuk máshogy is. Szerinted mindenkinek ugyanolyan az ízlése?

2014. júl. 6. 10:35
 13/22 anonim ***** válasza:

Miért hiszik azt magukról átlagos kinézetű lányok hogy ők hűde szépek?

most azért mert a képen a lány az ártatlan és cuki pózt vágja be még lehet ugyanúgy beképzelt a szépségére...

2014. júl. 6. 10:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Ki nem szarja le, hogy mit hisznek magukról?
2014. júl. 6. 10:43
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

7-es.

Na például én nem szúrnám , mert szerintem a lány csúnya.

Épp ezért mondjuk neked , hogy a szépség relatív.

Például az én szerelmetesem is más szerint nem nagy szám , nekem meg tökéletes.

2014. júl. 6. 10:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a közösségi oldalak miatt. Ki tesz valaki egy képet amin ki van sminkelve, meg van csinálva a haja és máris jönnek az olyan kommentek, hogy gyönyörû meg de szép. Meg ehhez hasonlók. Ja és sokkal több lájkot is kap.Plusz ha felvesznek egy szûk ruhát és egy magassarkút egybõl utána fordul a legtöbb pasi. Nagyjából ennyi.
2014. júl. 6. 10:46
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

Honnan tudod, hogy ezt gondolják magukról?

Ha van egészséges önbizalmuk, nincsenek komplexusaik, az pont, hogy pozitív... Amin nem lehet változtatni, azt el kell fogadni, amin meg lehet (smink, frizura, öltözködés, viselkedés), ott mindig törekedni kell a jobbra.

Őszintén szólva attól, hogy a férfiak egy része "szúrná" a képen látható nőt, még nem lesz szép.

Mellesleg képekről nehéz megítélni, hogy valóban szép-e az illető, mert a smink, a világítás, a póz, stb mind befolyásolja a hatást.

Élőben sokkal sokrétűbb a dolog, nem két mellből áll a nő, lehet rossz kisugárzása, kellemetlen hangja, idegesítő viselkedése, stb.

2014. júl. 6. 10:55
 18/22 anonim ***** válasza:

Amint látom itt sokan nem értik h mi a kérdés.Írhatják itt nagyon sokan h a szépség relatív ami 1 bizonyos szintig igaz is.Azonban vannak azok az emberek akik beleesnek 1 olyan kategóriába (szimmetrikus az arcuk)amit az emberek többsége szépnek talál.Úgyhogy mégsem annyira relatív az a szépség.És ugyan ez fordítva is igaz.Van h vkinek pont az a csaj/pasi jön be aki a többség szerint kevésbé néz ki jól,de ez nem a többség.Ettől még nem fog kinézni jobban az illető.

Amire a kérdező is gondol szerintem a facebookon való seggnyalás.Mikor lát az ember 1 csúnyácska embert.Itt inkább igaz h lányt/nőt.És kap vagy 200 like-ot a képére.A többi csaj nyalja a seggét h "jaj de csini,jaj de szép" vagy.Csöpög a nyál, közben pedig mindenki tudja h ez az ember koránt sem néz ki annyira jól mint ahogy beállítják.Persze ez neki 1 egófröccs és jönnek a következő képek, és nemsokára ő is beképzelt lesz mint azok az egyének akiket egyesek belekevertek a kommentekbe.Az h vkiről azt mondjuk h szép/nem szép (ha nem ismerjük) nem függ össze azzal h milyen belső tulajdonságokkal rendelkezik.Megszépíthet vkit vki számára h kedves stb, de ez fizikailag nem befolyásol semmit.

És szerintem se kéne egyes embereket hiú ábrándokba ringatni mert annál nagyobb lesz aztán a pofára esés.

2014. júl. 6. 10:59
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
A - külső - szépség ott kezdődik, hogy valakire jó érzés ránézni. Miért ne lehetne minden második lány szép?
2014. júl. 6. 11:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Mert mindenki szép szeretne lenni ezért és kap pár bókot már azt hiszi bomba nő. Na de szerintem az 1. Csak akit linkeltél nem szép kifejezetten az az átlagos kiscsaj akit elkepzeltem hogy na ilyenre gondolhatsz aki atlagos.., viszont a 2. Csqj az bomba nyalnam a p....jat nő letemre
2014. júl. 6. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!