Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetné fel a versenyt egy nagyon vékony, apró mellű lány a bomba alakú nagymellű homokóra bombanőkkel?
Ha szép az arcod nekem tetszenél :)
Úgyhogy ne lógasd az orrod.
A Te alkatod sokkal jobb.
Nekem nagy mellem van (70D), meg homokóra alakom, de emellé hízékony is vagyok, pedig mozgok és alig eszek.
A nagy melleim már tiniként megereszkedtek, ha levesszük a fejem a képről, úgy nézek ki, mint egy 40-es nő, aki két gyereket szoptatott minimum.
Hogy ruhákat se találok, az alkatomra az meg a másik dolog.
Sokkal több pasinak jönnek be a kis mellű nők (ha az itteni válaszokból indulunk ki), és aki vékony, akármit megehet, nem fog rajta látszani. A vékony a jelenkor ideálja.
Az arcodon pedig sokat tudsz javítani sminkkel.
Senki sem választaná a nagydarab, de játékbaba arcú nőt egy átlagos arcú vékonnyal szemben.
Ennyi sok válasz és senki meg se említi hogy nem csak a külsővel lehet versenyezni?
Mikor lett ebből az országból Jersey?
Kérdező:
diplomázz le.
Akkor olyan társaságba fogsz mozogni ahol nem az lesz az első szempont hogy mekkora a melled, például.
Én úgy veszem fel velük a versenyt,hogy nagyon formás és feszes a testem. Sokat edzettem vádlira, popsira, nagyon megérte :D A hajam mindig gyönyörű, hosszú és ápolt.
A bőröm mindig szép. Sok pasinak tetszem. Másrészt, szeretnék majd gyerekeket szülni,és azután is csinos maradni. A mostani alakommal fog ez könnyen menni.
L/19 :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!