Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lefogyok utána tényleg ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefogyok utána tényleg ki fogok ábrándulni a srácokból?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el fogyni, elég gyorsan mennek le a kilók, viszont egyre jobban azt érzem, hogy ettől csak rosszabb lesz.

Eddig még nem volt soha barátom, most viszont elkezdtek érdeklődni nagyon sokan.

De valahogy megkeseríti az egészet az a tudat, hogy régebben le se sz.rtak volna a kinézetem miatt- ergo nem is én kellek nekik, csak a testem. És emiatt mindegyik fiútól undorodni kezdtem, akit érdeklek.

Mit csináljak?

2014. júl. 5. 16:42
1 2
 11/11 Nagyon gyakori ***** válasza:

Olyat keress, aki a személyiséged miatt akar veled lenni. Mert bizony lehetsz még majd akár önhibádon kívül durván túlsúlyos, vagy beteg, vagy elesett, satöbbi, és akkor lesz igazán pocsék, ha a bajban ráadásul egyedül is maradsz. Főleg, ha mást gondoltál a másikról. És az "öregedő feleség fiatalra cserélése", mint fogalom megvan? Ha már nem vagy annyira vonzó, vagy esetleg csak az adott személynek, sokszor csupán annyi is elég, hogy eltelt mondjuk 5 év, és megunt. Ilyenkor a legtöbb keres egy izgalmasabbat, vagy legalábbis valakit, aki az újdonság miatt annak tűnik. Most ez a divat. Mindenhonnan ez jön, dobd el, vegyél újat. És vesznek is. Itt is hány ilyen kérdés van, nézz csak körbe, vagy akár a környezetedben, eltelt 4-5 év, elhalványult a szerelem, maradt a szeretet, értékrend híján ez kevés nekik. Itt jön be a gyakorlati háttere annak a kifejezésnek, hogy szexuálpiaci érték, a tiéd minden leadott kilóval nő, és amíg ez kevesebb volt, le se akartak venni a polcról, és ha újra leesik, visszatesznek, de könyörtelenül, és mindig meglesz rá a kifogás. MINDIG. Közben te arra vágysz, hogy az egyéniséged miatt találjon valaki értékesnek, vagyis egy teljesen más pályán akarsz játszani, egy minőségibb pályán. Ezért válassz olyat, aki a belsődbe van belehabarodva (és viszont). Nem akarlak elkeseríteni, de ez ezerből egy. És össze is kell találkozni vele.

Akik nem értették, hogy téged mi undorít, azoknak a lelkivilága is csak annyi.

Harmincas férfi

2014. júl. 7. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!