Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden esetben furcsán veszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden esetben furcsán veszi ki magát, ha egy lány kezet csókol egy fiúnak?

Figyelt kérdés
A kérdés kissé félrevezető, mert nem köszönési formára kell gondolni. Szimplán csak arról van szó, hogy amikor szerelem(hez közeli érzés) fűz valakihez, késztetést érzek rá, hogy ezt tegyem vele. Nem feltétlen rögtön a találkozásunk pillanatában, és nem is olyan testhelyzetben, amilyenben a nőket szokás üdvözölni az illem szerint, hanem amikor éppen rám jön, és ahogyan hozzáférnem sikerül a kézhez. Hallottam már egyesektől, illetve olvastam is sok helyen, hogy ezt furcsának tartják. Tényleg az lenne? Zavarna bárkit is, ha a barátnője néha ilyesmire vetemedne? Kicsit elbizonytalanodtam.

2014. júl. 5. 01:30
 1/7 anonim ***** válasza:
HA erre izgulsz akkor hajrá.. :D
2014. júl. 5. 01:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem :D Ez tök aranyos
2014. júl. 5. 01:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez nem fétis.:D Annyi, hogy arc, homlok, nyak és egyebek helyett ezt a területet favorizálom (és még ez sem teljesen igaz, mert igazából nincs testrész, amit ne ostromolnék meg szívesen a megfelelő emberen). De majd igyekszem megfogadni a jótanácsod.:D
2014. júl. 5. 01:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, második :D
2014. júl. 5. 01:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem mást is meg szokott csókolni a lány és nem furcsa.
2014. júl. 5. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ha rám jön, mindig ott csókolom meg a barátom, amelyik testrésze épp a számhoz legközelebb van. Ez lehet a keze, de lehet a nagylábujja hegye is. Mindegy, hozzá tartozik, az ő része, és azt is imádom. Valahogy olyan természetes, sose furcsa :)
2014. júl. 5. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki tényleg szerelmes, akkor így érez!!
2014. júl. 6. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!