Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybucsura keresek uj feladatokat, mert ez lesz az utlso-7. dik- és már nem jut eszunkbe semmi ujdonság?
Eddig mik voltak?
Menjetek ki valamilyen forgalmas csomóponthoz a menyasszonnyal együtt, és vigyetek magatokkal zenét. Kérjetek meg járókelőket, hogy kérje fel a menyasszonyt egy táncra, és a produkciókat vegyétek fel videóra.
Ilyen feladatokról hallottam már:
- Férfiakat felszedni különböző helyeken, pl. diszkóban, és orálisan kielégíteni (ez akár mehet tovább, full szexig), ezzel megmutatva, hogy a házasság ellenére képes még pasikat elcsábítani.
- Sybian gépet meglovagolni, ezt a feladatot análisan is szokták csinálni (a gép elég drága, sokszor bérelni szokták).
- Valamelyik lány résztvevővel 69-ezés, ezzel megmutatva, hogy a hölgy már ugyan "elkelt" egy férfi részére, de egy nő részére nem.
Azért egy átlagos lánybúcsúra elég extrém amiket a 3-as írt, -- vagy ilyesmikre gondoltál, kedves kérdező?
Nekem speciel lennének ötleteim, de ha már az ennyire meredek ötletek következnek, mert minden már kimerült, inkább nem is szólok :D
Férfiakat felszedni különböző helyeken, pl. diszkóban, és orálisan kielégíteni (ez akár mehet tovább, full szexig), ezzel megmutatva, hogy a házasság ellenére képes még pasikat elcsábítani.
Ki a ...... venne el egy olyan nőt, aki több évnyi együtt járás után még azért le***p egy másik fickót,mert csak?
Ennyi erővel a legénybúcsú meg arról szól, hogy felszedek egy csajt és jól megdugom?
Szerintem ez beteg.
szerintem is beteg :D
De hátha a kérdező felsorol pár jellemző példát, ami már volt. És akkor érteni fogjuk, hogy milyen stílusura gondol...
Lehetne például, hogy a menyasszony és a vőlegény egymás kezét erős tűzoltófogással megfogja, és az egyikük kilép a Gellérthegy sziklaormáról, - aztán helyet cserélnek.
Milyen lenne bizalomjátéknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!