Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leánybucsura keresek uj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leánybucsura keresek uj feladatokat, mert ez lesz az utlso-7. dik- és már nem jut eszunkbe semmi ujdonság?

Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 18:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mi a többi feladat?
2014. júl. 4. 18:12
 2/23 anonim ***** válasza:

Eddig mik voltak?

Menjetek ki valamilyen forgalmas csomóponthoz a menyasszonnyal együtt, és vigyetek magatokkal zenét. Kérjetek meg járókelőket, hogy kérje fel a menyasszonyt egy táncra, és a produkciókat vegyétek fel videóra.

2014. júl. 4. 18:15
 3/23 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen feladatokról hallottam már:

- Férfiakat felszedni különböző helyeken, pl. diszkóban, és orálisan kielégíteni (ez akár mehet tovább, full szexig), ezzel megmutatva, hogy a házasság ellenére képes még pasikat elcsábítani.

- Sybian gépet meglovagolni, ezt a feladatot análisan is szokták csinálni (a gép elég drága, sokszor bérelni szokták).

- Valamelyik lány résztvevővel 69-ezés, ezzel megmutatva, hogy a hölgy már ugyan "elkelt" egy férfi részére, de egy nő részére nem.

2014. júl. 4. 18:31
 4/23 anonim ***** válasza:

Azért egy átlagos lánybúcsúra elég extrém amiket a 3-as írt, -- vagy ilyesmikre gondoltál, kedves kérdező?

Nekem speciel lennének ötleteim, de ha már az ennyire meredek ötletek következnek, mert minden már kimerült, inkább nem is szólok :D

2014. júl. 4. 18:39
 5/23 anonim ***** válasza:

Férfiakat felszedni különböző helyeken, pl. diszkóban, és orálisan kielégíteni (ez akár mehet tovább, full szexig), ezzel megmutatva, hogy a házasság ellenére képes még pasikat elcsábítani.

Ki a ...... venne el egy olyan nőt, aki több évnyi együtt járás után még azért le***p egy másik fickót,mert csak?

Ennyi erővel a legénybúcsú meg arról szól, hogy felszedek egy csajt és jól megdugom?

Szerintem ez beteg.

2014. júl. 4. 19:29
 6/23 anonim ***** válasza:

szerintem is beteg :D

De hátha a kérdező felsorol pár jellemző példát, ami már volt. És akkor érteni fogjuk, hogy milyen stílusura gondol...

Lehetne például, hogy a menyasszony és a vőlegény egymás kezét erős tűzoltófogással megfogja, és az egyikük kilép a Gellérthegy sziklaormáról, - aztán helyet cserélnek.

Milyen lenne bizalomjátéknak?

2014. júl. 4. 19:53
 7/23 anonim ***** válasza:
Ha pontot írsz a 7 után, az már kifejezi azt, hogy "dik".
2014. júl. 4. 19:59
 8/23 A kérdező kommentje:
bocsi,de elfelejtettem irni,h zártkoru és pasimentes a bulink
2014. júl. 4. 20:23
 9/23 A kérdező kommentje:
pl.zokni stoppolás,pelenkázás,bekotott szemmel rajzolás,nyakkendokotés,lufiborotválás,tejszinhabos banánevés,kesztyubol ivás,bekotott szemmel tárgyfelismerés v fuszer,uborka oltoztetés
2014. júl. 4. 20:29
 10/23 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi válaszokat,és várok még uj otleteket,ja és bocsi,h már az elején nem irtam ki,h házi buli-ezért az utcai és szorakozos feladatok kizárva
2014. júl. 4. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!