Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 éves lányok! Nektek milyen az ideális fiú?
őszinte, vicces, perverz, megbízható, legyen féltékeny:D
barna szem, barna haj, széles váll, magas alkat,
f.@.* méretre ne legyen túl nagy, csókóljon jól:)
kicsit lehet durvább...vagyis ne legyen az a szendeszűz;D
15/L
Belül: Kedves, jó humorú, ajánlja fel néha, hogy ő fizet (még ha nem is hagyjuk neki mi lányok, azért kedves gesztus, de nem kell mindig és nem mindegy milyen értéknél. Inkább egy gombóc fagyira gondolok). Nem unalmas, spontán.
Kívül: ez mindenkinek személyre szabott, pláne nálam, mivel már 4 éve a párommal vagyok :) Az én párom és ideálom is egyben:
barna haj, sötétbarna szemek, hosszú sötét szempillák, jó kerek popsi, 195+ cm, izmos testalkat, de nem TÚL, mert az is gusztustalan, 100kg körül.
legjobb <3
18/l
Külsőleg: Magas (185 cm a tökéletes<3), sportos, jó testalkatú, a szem és a hajszín mindegy, mert mindegyik tetszik. Elegáns, jól öltözködik.
Belsőleg: Udvarias, nem érzelmes, és nem ügyetlen. Jó humorú, de nem viszi túlzásba a poénkodást. Talpraesett és megértő. Nem nyomul sokat, nem féltékeny. Okos, lehet vele beszélgetni. Van izlése, filmek és zene terén azokat szereti mint én.
15/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!