Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, amikor rájöttetek, hogy egy kérdés konkrétan rólatok szól?
nekem volt olyan hogy én voltam más kérdésében és felismertem.olyan viszont nem,de énis félek hogy előfordul hogy az én kérdésemben szereplő emberek jönnek rá.elég kellemetlen tud ez lenni.
10# én kitettem hogy tudják az emberek,nincs ekkora mértékű anonimitásra szükségem.felvállalom ha ide ezt oda meg azt írom.
Velem sem történt még egyik verzió se szerencsére. Attól viszont én is szoktam parázni, hogy nehogy az illető, akiről írok rájöjjön, vagy hogy valaki felismerjen az alapján, amit megkérdezek/kommentelek.
Egyébként engem nagyon érdekelne, hogy akinek már volt ilyen tapasztalata, az pontosan hogy is zajlódott, mi is történt. Írja meg nekem valaki privátba légyszi, hogy mi volt, hogyan történt vele a szitu!
De ez amúgy miért van a Szerelem, szex kategóriában. Gondolom nem csa itt fordulhat elő, hogy valaki felismeri magát egy kérdésben és/vagy ő ír ki egy (több) emberről kérdést.
Hogy ne csak Offoljak: én egyszer felismertem magam egy kêrdésben, de szerencsére nem én voltam a fő probléma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!