Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a masszőrömbe, mit csináljak?
Én bi vagyok, és azt hittem hogy ő meg teljesen a lányokat szereti. Fiús a hanglejtése, a haja rövid és ami van az fel van nyírva, emellett sokat áradozott egy barátnőjéről, tisztára úgy mintha a csaja lenne.
Annyira magával ragadott a stílusa, meg amiket mesélt magáról, mint még soha senki... Úgy voltam vele hogy ha nem leszek többé a vendége, akkor talán lesz esélyem és elhívom kávézni. Még sose kezdeményeztem senkinél szóval ez nagy szó lett volna nálam.
De még egyszer elmentem hozzá, és mesélte hogy egyszer már el volt jegyezve :O Meg hogy milyen szenyó volt a barátja.. Akkora koppanás volt, hogy még most is érzem ...
Komolyan ő lett volna az utolsó ember, akit heterónak gondolnék... Hogyan szeressek ki belőle? Már egy hónapja a közelébe se tudok így menni, de minden nap gondolok rá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!