Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam vissza a barátnőm jó kedvét miután szét mentek a fiújával?
Figyelt kérdés
Áronnal hívták a barátját álompár voltak,barátsággal kezdtek hónapokig legjobb barátok voltak és utána össze jöttek de tényleg nagyon szerették egymást és jó volt velük lógni néha egymásnál is aludtak ,14 éves lesz áprilisban a barátnőm ő meg 15,(tudtommal nem feküdtek le nem olyannak ismerem a barátnőm) na mind1 szóval annyira ragaszkodott hozzá a barátnőm hogy féltem is hogy mi lesz ha esetleg szét mennek és szét mentek az én hibámból annyira jó képű volt Áron és hát egyszerűen vonzott és megcsókoltam és ő el akart lökni magától de ekkor jött be a szobába a barátnőm és meglátott minket nem hitt Áronnak se nekem szünetet kért tőle 1 hónap telt el és ezalatt túlságosan is jobba lett a barátnőm a bátyával Áronnak (16)őt Norbinak hívták és ő próbálta rá venni hogy ne mennyen vissza Áronhoz és nem ment de Norbivval se jött össze és nagyon szarul éreztem magam hogy a barátnőmre két helyes pasi is vár rám meg nem csúnyának hittem magam és hát be próbálkoztam Áronnál és ő teljesen részeg volt mint bármikor máskor mióta szakítottak és le feküdtünk 1 héttel ezelőtt és 15 vagyok...megtudta a barátnőm és Áron csak szaladt utána hogy bocsásson meg neki stb egy kissé szánalmasak voltak már mind2-en de nem bocsájtott meg neki Áron és Norbi is elköltöztek 5 nappal ezelőtt Belgiumba(már 2 hónappal ezelőtt tudta ez a barátnőm én még csak 2 hete!!) le jött hozzá Norbi hogy el búcsúzzon egy óra múlva el ment ezt azért tudom mert a közös barátnőm ott volt vele és elmesélte néha ki beszéljük és megkéretem hogyha tudja hol van értesítsen...tudom rémes barát vagyok de..na ilyenek a mai fiatalok.utána oda mentem hozzájuk hogy ki béküljek vele és láttam hogy jön Áron oda hozzá beszélgettek kb 3 percig valamit mondott neki ő elkezdett sírni csókolóztak és elment ennyi és utána mikor már nem látták egymás össze esett a földre és sírt még sose láttam így sírni át akartam ölelni de ő csak rám üvöltött hogy mennyek innen..(de miért hisz ott lettem volna neki?) és azóta nem beszél velem és a át mentem hozzájuk és azt mondta az anyja hogy nem mozdul ki a szobájából és fel mentem hozzá és tényleg ott feküdt az ágyon sötétbe és bármit kérdeztem mondtam neki nem reagált nagyon megijesztett az anyukája is majdnem el sírtam agát nekem szegény hogy nem tud vele mit csinálni öt napja semmit nem evett.és a szeme teljesen be volt vérezve a sírástól (remélem!!!) és tudom hogy ez az egész az én hibám tennem kell valamit hogy újra jó kedve legyen mit tegyek?? látom hogy néha fen van fb,on askon de írok neki és sehol nem reagál állítólag senkinek csak 3 barátnőjének és Norbival beszél, askon is ma 3 órája válaszolt én 4 órája kérdeztem tőle és nem válaszol mit tegyek?tudom hogy már eszébe jutott az öngyilkosság és én nem akarok ekkora bűntudattal élni életem végéig miattam...2014. júl. 1. 17:16
3/7 A kérdező kommentje:
igen annyi ne haragudjatok nem ez a lényeg siettem mert kétségbe vagyok esve normális választ kérek
2014. júl. 1. 17:23
4/7 anonim válasza:
de sok bajotok van b*sszátok meg.. mi fiúk ilyenkor leisszuk magunkat megverünk pár embert pár éjszaka a sitten aztán lesz belőle egy vicces történet amin röhögünk idős korunkban
5/7 A kérdező kommentje:
igen ti átlag fiúk igen de ők őszintén szerették egymást.látni lehetett a szemükbe te gyökér
2014. júl. 1. 17:28
6/7 anonim válasza:
ha a csávó igazán szeretné nem hagyta volna itt szóval mondd meg neki hogy este buli van itasd le aztán jobban lesz
7/7 A kérdező kommentje:
de én nem tudom nem is áll szóba velem a legjobb barátnője jött le hozzá pár napra tőle tudom hogy már teljesen kész van és iszik is de nem kéne:/ és attól hogy igazán szerit hogy maradna itt egyedül pénz nélkül mikor a szülei ott kaptak munkát Belgiumba? gondolkozz:)
2014. júl. 1. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!