Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lány barát vagyok vagy esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány barát vagyok vagy esetleg többet szeretne tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit 10 hónapja ismerek, nem tudom eldönteni, hogy többet akar -e vagy sem. Egyik ismerősöm szerint nem csak haver vagyok neki, mások szerint csak, mint ha a testvére lennék mondjuk. Igazából én sem tudok dönteni, mert csinál olyanokat, ami miatt azt gondolom többet akar, aztán tesz valamit, ami az ellentettje. Privátban szívesen elmesélnék konkrét dolgokat. Megköszönném a tanácsokat.

2014. júl. 1. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:
A srácok nem úgy állnak hozzá a lányokhoz, hogy csak barát és semmi több. Mindegyik gondol arra milyen lenne veled szexelni.
2014. júl. 1. 10:57
 2/2 anonim válasza:
én is hasonló helyzetbe voltam mint a kérdező. és egy idő után kénytelen voltam belátni, h tovább kell lépnem, mert egy helyben toporgunk csak.
2014. júl. 26. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!