Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az korai ha egy 11 éves lány csókolózik egy fiuval?
Az igazság az,hogy mindenki mást gondol erről...
És nem leszel sokkal 'okosabb' ha azt hallod,hogy igen korai vagy,hogy nem,nem az.
Egyedül te tudod..
De ha vélemény kell.. szerintem nem korai.
Én 10 éves koromban csókolóztam először egy fiúval, és 1 évet voltunk együtt. Elvileg szerettük egymást ,de nagyon gyerekesek voltunk, és nem csináltunk semmi 'durvát'.
És az itteni szleng szerint valószínű,hogy ribanc vagyok.( Elég szomorú,hogy néhány ember így tudja kifejteni a véleményét.)
Csak azt tudom mondani,hogy ha valaki kíváncsi , vagy netán szerelmes... akkor nyugodtan csókolózzon.
13/L
Az első csókomat (igen, nyelveset) 11 évesen kaptam, attól a fiútól, akivel utána még egy évet "jártam". Azért idézőjelesen, mert akkor még a kézenfogva sétálgatás, fontos dolgok megosztása a másikkal és némi szabadidő együtt eltöltése jelentette számunkra az együtt járást. És még nem vagyok rib@nc, köszönöm szépen. Eddig csak komoly kapcsolatban szexeltem, még nem volt szükségem esemény utánira, sosem volt abortuszom, és nem is szültem még. Kérlek, ne általánosítsatok.
Szerintem a te dolgod ezt eldönteni, kedves kérdező. Ha korábban érő típus vagy, és érzed, hogy meddig mehetsz el (nem csak most, a későbbiekben is), akkor tedd. Ha erős kételyeid vannak, akkor viszont mindenképp várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!