Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még ebből kapcsolat? Vagy csak egy idő után elmaradoznak ezek az alkalmak is?
Kb 3 hete szakított velem a pasim, én még mindig szeretem, hogy ő mit érez, nem tudom. A lényeg, hogy a mai naptól bevezettük, hogy összejárunk szexelni, mert ugye minden embernek vannak 'szükségletei'...Csókkal búcsúztunk utána, és elég sokféle érzelmet éreztem abban a csókban, de lehet,hogy én vagyok ostoba. Szerintetek egy idő után lehet még ebből kapcsolat?
21L
Ha hátsószándékod van a szexxel ( az, hogy majd újra belédszeret, addig is magad mellett tartod) akkor már régen rossz...
A közhiedelemmel ellentétben szexxel sem lehet megfogni egy pasit, aki nem akarja, hogy megfogják...
22L
Nem, neki ez tökéletes. Azért szakított mert nem akart kapcsolatot de a szexet még ugyanúgy megkapja tőled, jobbat nem is kívánhatna jelenleg.
Egyszerűen pedig szeret veled csókolózni és úgy vélem csak te képzelsz bele érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!