Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire undorító a testem nagy fogyás után? (kép)
Nem merek ismerkedni mert 30 kiló fogyás után így nézek ki. Még mindig fogyózok és sportolok (van még 15 kiló amit le kell adnom) de nem hiszem, hogy sokkal jobb lesz a helyzet. Majd 50 kiló fogyás után... sosem leszek feszes. (Műtét kizárva)
Van olyan férfi aki nem undorodik egy ilyentől? Most mit csináljak? Nem akarom elszalasztani a férfit aki nagyon szimpatikus nekem, mert félek, hogy megundorodik tőlem.
Szókimondó véleményeket szeretnék. Ne kíméljetek.
Köszönöm!
24L
24 évesen még elég rugalmas a bőr, fog ez még javulni idővel hidd el, főleg ha izmosodsz, feszesítesz mellé.
De így is jobb vagy, mint dagadtan voltál. Az sokkal több pasit riaszt el.
30 kg? Nem semmi van aki 10-et is képtelen leadni :O Elismerésem, van akaratod úgy látom. :)
A véleményem, hogy még nem tökéletes, de kétlem, hogy megundorodna tőled a fickó. Annyira nem vészes. Csak így tovább!
Derééék :) Szerintem egyáltalán nem gusztustalan. De még messze a tökéletestől.
Amit írtak páran az helyt áll.
Most kell nekiállni izmot építeni. Súlyzózás, stb...
Irány a koditerem :)
Simán lehet még feszes bőröd! Fiatalon még szépen tud regenerálódni.
Egészséges étrend és diéta! Hajrá!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!