Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha 16 ėvesen nem járok" sehová"?
Szerintem igen... szöleim szerint nem.
Nem járok bulizni,se csavarogni.
Általában ithon vagyok.
Nem gáz. Lehet később lesz kedved menni....
Ha nem mozdulsz ki sehova a végzeted akkor is elér:-)
Is-is...
Ebben a korban érdemes megtapasztalnod sok mindent a bulizástól a részegségen át a fájdalmas szakításig.
Ettől függetlenül nincs recept az életre, azt csinálsz, amit akarsz. Nem leszel kevesebb.
Az nem gáz, hogy nem jársz bulizni, én se járok 19 évesen, inni se iszom. Persze kipróbáltam mindkettőt, hogy tudjam, hogy mi nem tetszik, de valahogy egyáltalán nem vonz.
Teljesen jól meglehetsz ezek nélkül, viszont ne ücsörögj mindig otthon. Keresgélj olyan barátokat, akik hasonlóan vélekednek a bulizásról és csináljatok együtt programokat, de egyedül is sok mindent lehet csinálni, sétálni például, biciklizni, görkorizni, bármilyen keréken gurulni, kutyát sétáltatni, de akár még moziba és fürdőbe is elmehetsz egyedül. A lényeg az, hogy lefoglald magad és mozdulj ki néha a komfort zónádból.
Köszi:)
Hát mėg sosem probáltam az alkoholt sem a dohányzást... semmi ilyesmit.
Léteznek még olyan emberek, mint én? T.T Eddig a tükörképed vagyok. T.T Úgy örülök!
16/L
# 7/8 akar lehetne a dugopartnered.
irj ra,ne fossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!