Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami ötlet mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami ötlet mit csináljak?

Figyelt kérdés
Folyamatos kudarcok baráti téren olyan akivel találkozni is szoktam nincs, probalok mindig szervezni vmit de sose lesz belole semmi. Barátnőm nincs nem vagyok ilyen teren egyszeru szoval ez ezert is van igy. Kellene valamit tanulnom is valami szakma akarmi, hogy azert ne azon aggodjak mikor halok ehen de mar semmihez sincs kedvem szinte elni se igazabol. Amiket szeretek am csinalni mar az se okoz nagyon oromet. Szerintetek mit kellene csinalnom es hogyan? Az ertelmes valaszokat elore is koszonom!
2014. jún. 29. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
te nem vagy egy kicsit depressziós?
2014. jún. 29. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
KÜZDJ! Én is voltam ilyen helyzetben és csak ez segített, ha csak nem akarsz kikötni egy ideggondozón ahol én is jártam már.
2014. jún. 29. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem szabad ilyen hamar feladni!:) Az életben rengeteg akadály van,amiket meg kell tanulni legyőzni.Kezdj el sportolni,jobb lesz a kedved,nagyobb lesz az önbizalmad:)Közben új embereket ismerhetsz meg.Vagy menj el szórakozni,keress barátokat.ÉLJ! Fiatal vagy,nem szabad ilyen hamar belefásulni a életbe.

16/L

2014. jún. 29. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Lehet h az vagyok

2. Mindig azt tettem sokszor mar de kezdek beleunni mar.. mindenbe..

3. Sport hat igen ha nem azt kib.aszott focit szereti valaki akkor az ne sportoljon kb.. en roplabdazni szeretek de a varosba 1 palya sincs hobbi csapatbol 1 van de idosebb korosztaly es nem nagyon vesznek be embereket es van a versenyszint de h valaki lemenjen ugy mint focizni nem lehet idegesit mar am... szorakozas hat ismeroseim v otthon ulnek v kocsmaznak engem meg piaval kinozni lehetne annyira nem szeretem az izuket a vodkanak nincs ize de mivel gyomorfekelyem volt nem vmi kellemes azt inni... am biztos h rossz az ismerettsegem h csak ilyen emberek vannak benne de nem tudom h es hol kellene uj embereket megismerni

2014. jún. 29. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!