Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arpadika kérdése:
22 éves fiú vagyok, és még sosem voltam szerelmes, ez normális?
Figyelt kérdés
Persze közrejátszik sokat, hogy tini koromban mindenáron ki akartam hagyni a nőket az életemből, de ettől függetlenül sosem éreztem semmi különlegeset egy lányban sem. (természetesen lehet, hogy velem van a baj) Nem zavar hogy sosem volt semmilyen dolgom nővel, viszont a közelmúltban el kezdtem gondolkodni rajta hogy esetleg komoly gondok vannak velem. Pedig az biztos hogy hetero vagyok.2014. jún. 29. 15:50
3/6 anonim válasza:
Okos férfi nem foglalkozik a nőkkel... ...ha ugyanis elkezd velük foglalkozni, hülye lesz... :-) ...mert olyan problémákkal kell szembenéznie, ami azelőtt nem volt... :-)
A "normális"-szó meg nagyon érdekes... ...mivel általában a legtöbb férfinek van nője, így ez a "normális"... ...és ha neked nincs nőd, akkor egy idő után még azzal is szembe kell nézned, hogy lebuz*iznak... ...persze csak azért, hogy lelkiismeretfurdalásod legyen és szerezz magadnak egy nőt (problémákat)... ...és ha teli leszel problémákkal, akkor már majd "normális" leszel... :-)
sok sikert!
4/6 anonim válasza:
normális, én jóval idősebb vagyok nálad, és még én sem voltam.
A 3. (igaz_mondó) válaszát szívleld meg, mert tökéletesen egyetértek vele!
5/6 A kérdező kommentje:
Hátigen, a problémákra tényleg nincs szükségem. Aki tudja milyen életet élek az biztosan megértene.
2014. júl. 1. 23:08
6/6 anonim válasza:
De bunkok az itt valaszolok... meghogy problema stb... a szeretet amit egy notol kapsz az boven ad annyit hogy nem erzed problemanak az egeszet... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!