Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek ez a mell? Képek!
Figyelt kérdés
Gondolkodom,hogy meg kéne műttetni a melleim, nagyok és lógósok, a mellbimbó totál az alján van mint a képen is látható. [link]
Ilyet szeretnék!
Mi a véleményetek?
2014. jún. 29. 12:25
11/20 anonim válasza:
Akkor csináltasd meg, ha ez a legnagyobb problémád az életben.:)
12/20 anonim válasza:
ha ettől jobban érzed magad akkor műttesd meg! szerintem az első képen lévő mell is dögös, de tény, hogy a második sokkal-sokkal jobb!
13/20 anonim válasza:
A második képen lévő mellek is teljesen természetesek, és elképesztően gyönyörűek, én imádom a nagy (pláne a hatalmas) természetes melleket - ezzel így vagyunk a legtöbben -, de az első képen lévők is jók, szépek, ha nem is hibátlanok. Sokkal inkább ilyenek legyenek, mint kicsik, az szerintem kimondottan csúnya. A műtéttel meg az lehet a gond, hogy sokszor túlságosan felvarrják, és akkor majdnem úgy néz ki, mint egy szilikon. De persze ha megtudják csinálni olyanra, amilyen a lenti képen...
15/20 anonim válasza:
Szerintem ne műtesd meg, az első képen levő cicik kimondottan izgatóak és gyönyörűek, ne szégyeld!
16/20 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik az első. Nem egy képet láttam már előtte utána mellműtétnél. És hát jópár rondább lett mint volt. Meg amúgyis én elvből nem járnék olyan nővel akinek mű melle van.
17/20 anonim válasza:
13-as vagyok: azt elfelejtettem, hogy azzal az égvilágon semmi gond nincs, ha a mellbimbó az alján van, az is csúnya, ha azt durván felvarratják, meg általában az ilyen műtétek nem szoktak jól sikerülni. Maradjanak csak ilyenek, engem bizony le sem tudnál vakarni róluk:)
18/20 anonim válasza:
Fiúk, ti mi a fenéért írosgattok minden mell kérdésben ránk, ha állandóan csak arra veritek ki?
Nem elég a barátnőtök melle, akiét fogdosni lehet? -_-
19/20 anonim válasza:
Gyönyörűek, imádom az ilyen melleket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!