Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok tėnyleg ennyit ėrnek? (Fėlek, hogy velem is ezt teszi barátnöm. Ha majd lesz)
Figyelt kérdés
Jol nėzek ki
Pasiuk van ės akármilyen perverzsėgre ràveszem öket...
2014. jún. 28. 22:21
11/14 anonim válasza:
És? Attól még simán kitudnak ütni.Mindenkinél van jobb!
12/14 A kérdező kommentje:
Okės:)
2014. jún. 28. 22:52
13/14 anonim válasza:
Én megvédem az álláspontod, szerintem ha komoly kapcsolatot akarsz nem úgy kell hozzá állni 'mint régen'. Internet, állandó mindenki dumál mindenkivel telefonon, megváltoztak a kapcsolatok. Én azt hiszem egyéniséggel eléred a célod :)
14/14 anonim válasza:
Mondd csak hány évesek ezek a lányok? A lányok többsége ilyen a mai társadalmi "elvárások" miatt. Azt hiszik ez a menő ez kell a férfiaknak. Viszont nem mindegyik lány/nő ilyen, ugyanis vannak olyanok akik nem teszik csak úgy szét a lábukat még akkor sem ha az illető jól néz ki és jó dumája van. Ezeket a lányokat nem találod meg olyan könnyen mivel nem buliznak orrba szájba/ egyfolytában. Egy kicsit keresgélj és találkozol egy olyan lánnyal aki nem olyan mint azok akiket említettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!