Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt elbirnátok viselni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt elbirnátok viselni a fiunak, akit szerettek lányok?

Figyelt kérdés

Fėltėkeny vagyok.. a barátnöimnek sosem engedtem, hogy fiu barátjai legyenek...miėrt?

Nem kell ezėrt letámadni,ez az igazság.

Na, szoval miėrt nem engedem,hogy fiu barátjai legyenek.

Egy hetero fiuban,ugyis benne van az,hogy" de megdugnám"

Ha csak barátkėnt szeretni, akkor is megdugná,ha ugy alakulna.

Szerintem igazam van.

2014. jún. 28. 13:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ez csak a te agyadba játszódik le.Ez egy beteges féltékenység nálad.Igy megfojtod a kapcsolatot.Ha nem lehet fiú ismerőse/mondjuk inkább igy/akkor majd úgy csinálja,hogy esetleg nem tudsz róla.
2014. jún. 28. 14:04
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem. Sose lennék olyannal, aki bármiben is korlátozni akar, akármennyire is szeretem. Kiraknálak, az biztos.

Nekem többnyire fiú barátaim vannak, mivel férfias szakon végeztem, és alapból is velük jövök ki jól. Szerencsére a párom nem ilyen korlátolt, tudja jól, hogy ez csak barátság, és sose féltékenykedett. Tudja, hogy azt lehet megtartani, akit nem kötünk pórázra.

Lehet, hogy szerinted neked van igazad, de ettől még egy normális nő menekülni fog tőled. Ha meg egy szolgalelkű, önértékelési gondokkal küzdőt szeretnél magadnak, akkor sok boldogságot.

2014. jún. 28. 14:08
 13/24 A kérdező kommentje:
De te is fėltėkenykednėl,ha lány körökben mozognėk...ölelgetnėm öket stb...mindegy... inkább hagyjuk, ėn ilyen vagyok.
2014. jún. 28. 14:11
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem, nem féltékenykednék. Neki is vannak női barátai. És? Velem van. Kéne neked némi önbizalom meg intelligencia.
2014. jún. 28. 14:12
 15/24 A kérdező kommentje:

Persze... neked sem tetszene,ha a pasid elötted ölelgetnė öket.

Ės ne sėrtegess!

2014. jún. 28. 14:15
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem sértésből írtam. Érzelmi intelligenciára gondoltam. Azt lehet fejleszteni. Az önbizalmat is. Én nem féltékenykedek, mert tudom jól, hogy mennyit érek. A párom is tisztában van vele. Pont ezért nem hagyna el soha, imádja, hogy szabadságot adok neki, ahogy ő is nekem, és utána mégis egymást választjuk. Tisztában vagyunk egymás értékével, így jöhet akármilyen vonzó nő vagy férfi, tudjuk, hogy ha megbotlunk, a másikat elveszítjük. Ezért nincs értelme a féltékenykedésnek. Neked is be kéne ezt látni, és önbizalmat szerezni. Vagy ha nincs mire büszkének lenned, akkor tegyél érte, hogy az lehess.
2014. jún. 28. 14:19
 17/24 A kérdező kommentje:
Ez a te szempontod... ėn nem igy fogom fel... mindenki más
2014. jún. 28. 14:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Értelek, ezért mondtam, hogy akkor ne nagyon várj normális nőre. Keress kimondottan alacsony önértékelésűeket, ők ezt elviselik.
2014. jún. 28. 14:27
 19/24 A kérdező kommentje:
A mostani is elviseli... ės itt nem hiszem,hogy van olyan szėp lány mint ö:)
2014. jún. 28. 14:32
 20/24 anonim ***** válasza:
Attól hogy szép a barátnőd, az önbecsülése lehet alacsony. Nem gondoltam, hogy ezt külön magyarázni kéne.
2014. jún. 28. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!