Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem szomorít el hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem szomorít el hogy sajnos nincs update az emberekhez ami kiküszöböli az érzelmekre való építkezésből fakadó hibákat?

Figyelt kérdés
Akárki akármit mond, nem lehet legyőzni az érzelmeket a tudattal.. pedig ez eléggé hátrány.

#szomorúságosan
2014. jún. 28. 03:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Létezik sokkterápia amivel kitörölhetőek a memóriából bizonyos nem kívánt emlékek. Hogy ez végleges-e vagy csak amnéziaszerű tüneteket okoz nem tudom és azt sem mennyire nagy az esély agykárosodásra.

Szerintem még sebészi úton elérhető, hogy az agy érzelemközpontját inaktívvá tegyük. Egy neurológus és mikrosebész csapat biztosan képes rá, hogy kimetsszék az agy 2 oldalán elhelyezkedő érzelmekért felelős részeit és mivel nem létfontosságúak ezért biztos nem lenne halálos.

Utolsó lehetőség az emberi agy számítógéppel való összekapcsolása lenne, ami véleményem szerint 80-100 év múlva mindenki számára elérhető lehet.

Ezzel egyfajta részben tudatos, részben mesterséges intelligenciával rendelkezne minden ember és ezáltal egy új evolúciós lépcsőfokra is lépnénk. Valószínű ily módon már lehetne logikai úton szabályozni az érzelmeket és a szaporodás is teljes mértékben módosulna. Már nem születnének az emberek, hanem "legyártanák" őket úgy, hogy a lehető legjobb géneket kapják.

Csak annyit kell majd elérni, hogy meggyőzzék vagy terminálják a program ellen tiltakozó tömegeket és civil csoportokat.

2014. jún. 28. 05:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Kicsit túl sok sci-fit néztél nem?

Egyébként gondolj bele, ha az érzelmeket is lehetne manipulálni akkor mi maradna? Még az állatoknál is értéktelenebb lenne az ember.

Persze, lehet csalódni meg tévútra visznek az érzelmek, de azért nem kell depizni:)

2014. jún. 28. 06:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Gecc, uralkodj magadon, nem olyan nehéz az.
2014. jún. 28. 09:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Van ilyen, elhárító mechanizmusoknak hívják. Mind alkalmazzuk.

Csakhogy pont az vezet hibás működéshez, ha hárítjuk az érzéseinket. Ha meg tudnánk élni, akkor elveszítenék felettünk a hatalmukat. Persze szembe kell tudni nézni a VALÓS érzésekkel, és nem csak a felszínen lévőkkel, és egész megváltozik a világ.

2014. jún. 28. 16:10
 15/15 Költőnő? ***** válasza:
első vevőd/alanyod lennék :)
2014. júl. 6. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!