Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a "flörtölős szemeimmel"?
Kezd elég nagy problémám lenni abból, hogy alapjáraton egy mindenkivel kedves, mosolygós, nyitott nő vagyok. Mindig is ilyen voltam és semmi rosszat nem láttam benne, de egy ideje észrevettem, hogy szinte minden férfi azt gondolja, hogy akarok tőle valamit.
Ezek után attól függően reagálnak, hogy tetszem-e nekik. Akiknek nem, azok nagyon hidegek-ridegek lesznek, pedig csak pl. egy baráti társaságban szóba elegyedtünk, akiknek pedig igen, azok rögtön elkezdenek intenzíven nyomulni.
Többször mondták már, hogy flörtölős szemeim vannak. De nem tehetek róla, én így nézek. Azért ha flörtölök, akkor az másképp néz ki (szerintem). Nem szeretnék a továbbiakban csúnyán nézni az emberekre vagy nem kedvesnek lenni, szóval nem tudom mi lenne a megoldás.
Ennek a kérdésnek is az a célja, hogy a férfiak megnyugtassanak, hogy ,,húúúú, biztos nagyon szexi vaaagy, ne csinálj semmit a szemeiddel" ?
Ez is akkora hülyeség...
köszi 3-as az egyetlen normális választ. persze, nyilván ez lenne a lényeg, csak egyre jobban zavar, de majd megpróbálom.
mondjuk nem is tudom mit vártam, hogy ide kiírtam egy ilyen kérdést.
a legtöbb antiférfi aki ezen az oldalon van, még egy olyan lányt is egyből úgy kezel, mint egy utolsó értéktelen kvát, aki leírja, hogy kedves, mosolygós, nyitott. mondjuk az igaz, hogy ők aztán tényleg nem zavarnak, csak vicces, hogy ők sírnak, hogy "nincs egy rendes lány". majd ha félnormális férfiak lesztek, talán lesz valami esélyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!