Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ragasztják rá az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragasztják rá az emberek az "apakomplexus" nevezetű cédulát egy olyan lányra, aki idősebb férfit szeret?

Figyelt kérdés

Kisgyerekként is a felnőttekkel jött ki jobban és az apukájával is jó a viszonya.

Miért van ennyi előítélet az emberekben?

2014. jún. 27. 09:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, az emberek előítéletesek. Ellenben azt azért hozzátenném, hogy az, amit leírtál valóban alapot is ad erre. Úgy értem, ha egy csaj kortól függetlenül beleszeret egy fickóba, aki történetesen sokkal idősebb, azzal semmi gond. Ha egy csaj egész életében az apja korosztályához vonzódik, az viszont gyanúsan egy kis apakomplexus.

Úgy értem, te nem azt írtad, hogy vonzódsz egy speciális emberhez, aki történetesen idősebb nálad, hanem azt érzem, hogy általában az idősebb pasik vonzanak.

"(...) az apukájával is jó a viszonya. "

Apakomplexus nem csak abból fakadhat szerintem, hogy az embernek hiányzik a szerető apa figurája, hanem éppen abból is, hogy túlságosan rajongja az apját, és minden téren az apjához vonzódik kicsit.

2014. jún. 27. 12:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó!

"aki idősebb férfit szeret"

Ebből következik, hogy csak egy emberről beszéltem. :)

2014. jún. 27. 12:55
 13/14 anonim ***** válasza:
93%
"kapuzárási pánikos 30as" - lol :DD
2014. jún. 28. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert lehet, hogy tényleg apakomplexusa van, ami szerintem nem baj. Az a lényeg, hogy olyan embert találjon valaki, akit szerethet, aztán hogy az mennyi idős, az teljesen mindegy. Ha szereti. Az a hozzászólás haragítana fel a te helyedben, mit az egyik hozzászóló írt, hogy kihasználod az illetőt, ez jobban bántana, mintha azt mondanák, hogy apakomplexusom van. Nem baj, az van, ne és? Olyan embert, olyan korút szeressen az ember, akit tényleg tud szeretni, függetlenül a korától, és nem kell meghallani a rosszindulatú véleményeket. Egyébként nevetséges, hogy egy 30 éves emberre azt írja valaki, hogy kapuzárás előtti pánik. Talán 60 éves korban.
2014. jún. 29. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!