Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragasztják rá az emberek az "apakomplexus" nevezetű cédulát egy olyan lányra, aki idősebb férfit szeret?
Kisgyerekként is a felnőttekkel jött ki jobban és az apukájával is jó a viszonya.
Miért van ennyi előítélet az emberekben?
Igen, az emberek előítéletesek. Ellenben azt azért hozzátenném, hogy az, amit leírtál valóban alapot is ad erre. Úgy értem, ha egy csaj kortól függetlenül beleszeret egy fickóba, aki történetesen sokkal idősebb, azzal semmi gond. Ha egy csaj egész életében az apja korosztályához vonzódik, az viszont gyanúsan egy kis apakomplexus.
Úgy értem, te nem azt írtad, hogy vonzódsz egy speciális emberhez, aki történetesen idősebb nálad, hanem azt érzem, hogy általában az idősebb pasik vonzanak.
"(...) az apukájával is jó a viszonya. "
Apakomplexus nem csak abból fakadhat szerintem, hogy az embernek hiányzik a szerető apa figurája, hanem éppen abból is, hogy túlságosan rajongja az apját, és minden téren az apjához vonzódik kicsit.
Utolsó!
"aki idősebb férfit szeret"
Ebből következik, hogy csak egy emberről beszéltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!