Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiùk, ti szeretitek a nagyon nyomulós csajokat?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 00:47
4/10 anonim válasza:
érdekesek
attól függ nekem bejön-e a csaj
5/10 anonim válasza:
senki sem szereti a nagyon nyomulós embereket...érted..ha kölcsönös az érdeklődés, akkor ki se derül, hogy nagyon nyomulós a csaj, mivel nincs szüksége nyomulásra...
6/10 anonim válasza:
Ha tetszik akkir igen,ha nem tetszik akkir nem.
Ilyen eccerű'
!8/F
7/10 anonim válasza:
én igen, de csak akkor, ha nem ilyen kövér lányról van szó, azoktól inkább menekülhetnékem van
8/10 anonim válasza:
Attól függ mi az a nyomulás. Én engem az a tény, hogy egy lány - aki tetszik - erőteljesebben közeledik, kifejezetten bejön.
De ha ezt nem "jól" csinálja, akkor fejvesztve menekülök. Volt aki szép volt meg okos meg minden, de istenem annyit beszélt... és mindennap találkozni akart, na mondom csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!