Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek divatból van ennyi homoszexuális vagy ennyire elkorcsult a világ?
Kedves kérdező. Én meleg vagyok, de akkor légyszíves: írd le a csatornák és műsorok nevét, valamint internetes cikkek, honlapok nevét, amelyekben melegek szerepelnek, és ami miatt szerinted a médiában egyre több a meleg.
Mert én rendszeresen olvasok neten, nézek TV-t (van vagy 90 adó), és SOHA nem találkoztam eddig olyan csatornával, műsorral, ami a melegekkel foglalkozott volna.
Nincs több meleg, csak többen merik felvállalni. A homoszexualitás egy szexuális orientáció, ugyanúgy, mint a heteroszexualitás. Akkor az ilyet szerinted lehet divatból űzni? Az meg, hogy valaki feltűnően, vagy röhejesen öltözködik, ne az én hibám legyen már. Én mellesleg iszonyú kevés olyan embert (fiatalt) látok, akik röhejesen páwának öltöznek, annak ellenére, hogy itt GYK-n, meg a siránkozó emberektől folyamatosan azt hallani, hogy mennyi van belőlük. Meg ezt a stílust úgyis kinövik (tapasztalat), szóval ennyit erről.
Ez az "Elkorcsosul a világ" tényleg nagyon régi szlogen, ha jól tudom hasonlóról már az ógörög Plato is írt. Egyik generáció sem rosszabb a másiknál, mindegyik más és más. És homoszexuálisból NINCS több, csak többen merik felvállalni, mert úgy érzik, hogy nincs mitől félniük, ez nem a középkor.
Dédanyáink, meg azoknak a dédanyái is 100%, hogy mondták, hogy "ez a mai generáció már ilyen-olyan-amolyan rossz". Ha mindig rosszabb lenne, már nem élnénk.
Nem korcsosul a világ sehova, csak változik, mint mindíg. Szüleink gyerekkorában tombolt a hippi divat, meg ehhez hasonlók, ma már ez is furcsa, akkor meg természetes volt.
A homoszexualitást nem lehet divatból űzni, sem eltanulni. Ebbe születni kell. A médiában meg nincs szó a melegekről, hiába próbálják ezt elhitetni az emberekkel, pedig én is nézek TV-t, és különböző médiákat.
Igazából csak utána kéne olvasni a témának, és máris nem kellene ilyen buta kérdéseket feltenni. (már elnézést)
*képzelni.
Amúgy azért elfogadóbbak az emberek, mert sokat látnak belőlük. És nem kell lebutázni, csak mert feltettem egy kérdést.
Feltettél egy kérdést, mi megválaszoltuk, de te utána is állítottad, hogy márpedig a homoszexualitás manapság igenis divat.
Akkor minek kérdezed bro, ha neked már van egy szilárd véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!