Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendellenes a felfogásom? 17/F
első,jót nevettem:D
Amúgy én lány vagyok, és szívesen lennék fiú.Cserélünk? Olyan szívesen elcserélném ezt a borzalmas mensit és a többi lányos betegséget.
Nem olyan jó lánynak lenni hidd el.
nem rendellenes, még csak 17 éves vagy, rengeteg ilyen dolgon gondolkodsz, önmagadat keresed, belegondolsz a másik nem helyzetébe... nincs veled baj! :)
ha ez megnyugtat, a mai napig néha eszembe jut, milyen jó lenne fiúnak lenni... komolyan vennének a férfiak, főleg a munkában, elismernének, bármilyen munkát megkaphatnék, akár csak azért, mert erős vagyok, és van két kezem... nem menstruálnék, nem én szülnék, és sokkal elfogadóbbak lennének felém az egyéjszakás meg könnyed kalandokkal, hiszen a férfiaknak ilyen a természete, ugye...
DE! aztán mindig belegondolok, milyen jó is, hogy lány vagyok. amikor tini voltam, én is csináltam fura dolgokat. fiús is voltam egy időben. nem leszbi, csak fiús. nem ugyanaz. talán azért is, mert nehezen fogadtam el, hogy lányból nővé érek, és takartam a kis melleimet is, meg nem szexiztem az éppen kerekedő popómmal stb. :D
a lényeg: talán te is ezt érzed. a férfikor itt van, felelősségvállalás, iszonyatos elvárások... merthogy a férfi szerep sem könnyebb, mint a női. talán ez elől "menekülsz", amikor azt gondolod, lányként jobb sorsod lenne.
de ez csak egy tipp. a lényeg, hogy ne félj semmitől, attól sem, hogy megéld a félelmeidet... de tudj túllépni rajtuk, és legyél bátor. és merj férfivá "felnőni".
ha sokáig tapasztalod azt, hogy inkábn lány "szeretnél" lenni, akkor viszont más is lehet a háttérben.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!