Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 év körüli nők, ti hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 év körüli nők, ti hány férfival feküdtetek le eddig?

Figyelt kérdés
Próbálok egy felmérést végezni, hogy mi számít normálisnak, illetve soknak... Köszi előre is!

2014. jún. 26. 21:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
38%
25 vagyok, 32 férfi. :) Minőségi férfiak voltak, rendesen megszűrtem a kínálatot. ;) Most boldog menyasszony vagyok, egy normális kapcsolatban. Puszi, pá
2014. júl. 16. 15:42
 22/31 anonim ***** válasza:
50%
Hát nem azért de én be nem tenném olyan nőkbe a farkamat akik több mint 30 férfival feküdtek le és 26 évesek vagy annál fiatalabbak. Undorító. De nem csak nőknél mondom ezt. Azok a férfiak is azok akik 30 nővel feküdtek le. Egyszerűen ez sok. Akiknek megvan ez a szám azok tényleg nem a minőségre, hanem csak a faszra/pinára vágynak, és nem csodálkoznék ha valamikor elkapnának valamit valakitől.
2014. júl. 16. 15:47
 23/31 anonim ***** válasza:
senkivel nem voltam
2014. júl. 16. 15:48
 24/31 anonim ***** válasza:

1-gyel volt konkrét aktus, 3-mal volt egyéb tevékenység. Nem vagyok ronda, ha netán vki azt hinné azért nem volt több "kuncsaftom", mert nem is próbálkoztak többen. Ellenben nem kívánok szexuális kapcsolatot létesíteni olyannal, aki nem a társam.

24/n

2014. júl. 16. 15:56
 25/31 anonim ***** válasza:

Négy pasival voltam, ebből 3 párkapcsolat, 1 pedig kizárólag csak szexkapcsolat- nekem sem volt senkim, neki se, "hát miért ne" alapon..

23/L

2014. júl. 16. 16:03
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem a számok határozzák meg egy ember értékét, hanem a jellem. :)
2014. júl. 16. 16:14
 27/31 anonim ***** válasza:
mi közöd van hozzá
2014. júl. 16. 16:34
 28/31 anonim ***** válasza:
92%
A szamok igy onmagukban durvak... De mindenkit enyi alapjan iteltek meg ... Ez sekelyes gondolkodas , es felesleges.. Minek mindenkit megitelni.. Nem kell , es nem kell firtatni a parotok elozo szexualis eletet sem... A lenyeg a jelen es a jovo aki a multban el annak nincs jovoje .. A masikat beszelgetes egyuttlet alapjan ismerjetek meg ne a szamok alapjan.. Csaoo
2014. júl. 16. 16:42
 29/31 anonim ***** válasza:

"Jah, és akkor most jönnek a lepontozások az irigykedő nyomingerektől és a himsovinisztáktól. mindjárt hányok.

Én is tudom mind a 12-nek a nevét. Akikkel csókolóztam csak azoknak nem az összesnek"

irigyek, mire?:) arra,h sok férfival voltál együtt? csak olyan szavakat használj, amiket használni is tudsz.

25 évesen 30 férfi, és hasonlók, te jó ég. és még habzószájjal fröcsögnek is, ha egy férfinak ez nem tetszik.

ugye szokták mondani a külföldi férfiak, h azért szeretnek Magyarországra jönni, mert a legtöbb nő elég könnyűvérű, és nem nagy mutatvány ágyba vinni őket. hát azt hiszem, ezt be is bizonyítottátok.

másrészt statisztikák szerint minél több férfival volt egy nő a házasság előtt, annál nagyobb az esély a válásra.

Költő kérdés: vajon az ilyen 25 évesen 30 férfival nőkből milyen feleség lesz? Vajon kibírja-e h a hazásság alatt csak férjével, ha a házasságig 3 focicsapatnyi férfinak tárta fel magát?:) Na ugye.

Amúgy miért hőbörögtök, ha vmelyik férfi kinyilvánítja,h neki ez nem teszik? Most annak szól a hiszti, h vannak igényes férfiak, akiket zavar, ha egy nő sokkal férfival volt együtt? Vagy nem értem. Röhej.

2014. júl. 16. 17:16
 30/31 anonim válasza:

4. Ebből 3kapcsolat, 1összejárás. A számom már nem fog nőni, hiszen évek óta van párom.

De hihetetlen olvasni a válaszokat. 20, 30, 40?? A húszas évek elején? Az ilyen nő nem tapasztalt, hanem Qrv4. Nem attól lesz az ember tapasztalt, hogy több f4szt fogott mint kilincset.. állandó partnerrel is bőven ki lehet tapasztalni a dolgokat.

25L

2014. júl. 16. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!