Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság, vagy több? Férfiakho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság, vagy több? Férfiakhoz szól a kérdésem!

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan viselkedtek egy nővel, akit barátnak tekintetek, és hogyan egy olyannal, akihez vonzódtok, esetleg szerelmesek vagytok.

Pl:

Milyen rendszerességgel tartjátok a kapcsolatot egy baráttal, vagy egy számotokra vonzó nővel?

Mennyire számíthat rátok előbbi ill. utóbbi?

Olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudom értelmezni a férfi viselkedését, szerintem túlmutat a barátságon, de nem kezdeményez. Lehet, hogy félreértem?

2014. jún. 26. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Miután én nem ő vagoyk ezért tök irreleváns hogy hányszor hívom fel egy héten aki érdekel
2014. jún. 26. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a nők viselkedésén sem lehet eligazodni. Ha akarnak valamit akkor miért nem mutatják ki egyértelműen? Mindenkinek jobb lenne! Én is jártam így! F.
2014. jún. 26. 21:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy akarom! Pont azt szeretném kideríteni, hogy lehet, hogy titokban odavan értem, és akkor inkább véget vetnék az egész kapcsolatnak, mert így mindkettőnknek rossz!
2014. jún. 26. 21:13
 4/7 eddi11 válasza:

Ez a kérdés elég érdekes.Főleg hogy elöbiből lessz az utóbi!

Mivel voltam ilyen helyzetben csak a saját tapasztalatomat/viselkedésemet tudom leírni.Röviden a teljesség igénye nélkül.

Eleinte csak mikor találkoztunk kerestem a társaságát.Aztán tettem róla hogy találkozzunk.Ugyan úgy viselkedtem vele mint előte,aztán egy kicsit többet találkoztam vele.

Akármit kért igyekeztem teljesíteni.

Na de itt jön az a dolog ami sokáig el tarthat.Lehet hogy fél el mondani hogy mit érez mert akkor el is veszíthet mint egy barátot.Így legalább beszélsz vele és találkoztok.

Az én esetem viszonylag jól végződött mert egy buli alkalmával ő rákérdezett én vallottam.

Aztán maradtunk barátok.

Azóta is szeretek vele találkozni.

A tanácsom hogy teremts olyan helyzetet amit nem tud félre érteni és rá is kérdezhetsz.

Jobb mind a kettőtöknek.Főleg ha kölcsönös az érzés.

2014. jún. 26. 21:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha naponta keres és többet tesz meg értem, mint bármelyik barátom (ha csak megemlítem, hogy szükségem van valamiben segítségre, nem is neki címezve, vagy csak általában), és azonnal ugrik, akkor lehet, hogy többet érez, csak nem meri bevallani? Viszont találkozókat magától nem kezdeményez, csak akkor, ha valamiben segítségre szorulok (akkor viszont mindig).
2014. jún. 26. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Önbizalom hiánya van. Mert nem mer kezdeményezni, ámi ha már szuóban vagytok, akkor ugrik. Egy barát is ugrik, én pl segítek bárkknek, az nem azt jelenti hjogy már többetz is érzek.

Csak szimplán kedvelem.

2014. jún. 26. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg ilyen helyzetben vagyok.Jól kijövünk,mindent tudunk a másikról, egymás bizalmasai vagyunk.Én már megirtam neki többször is, hogy nálam ö nyerö lenne.Válasza nem volt soha.Gondolom nem akart megbántani.Ha találkozunk akkor meg olyan mintha várna valamire.Ám tartom a 3lépést.Szóval a nök is komplikáltak.Ugy vagyok vele, ha közös sorsunk van, akkor ugyis összejövünk, ha nem akkor nem.Nekem fontos az amit emberként adni tud.Lehet, hogy ö is bizonytalan ennyi.
2014. júl. 12. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!