Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Nektek melyik jön be egy lányon? Egyenes vagy hullámos/göndör haj?
Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 20:54
1/5 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondták a férfiak, hogy a göndör, hullámos hajat szeretik. Igaz idősebbek voltak.: 30-40-50-esek.
2/5 anonim válasza:
Az egyik fiú ezt, a másik meg azt. Nekem speciel az egyenes és a hullámos bejön, a göndör meg nem... de ezek csak ilyen preferenciák, nem kőbe vésett szabályok, és ha találkozom egy olyan lánnyal, aki amúgy minden szempontból életem szerelme, akkor nem azzal fogom távol tartani magamtól, hogy "dehát göndör".
4/5 anonim válasza:
szerintem nagyon sok múlik azon, hogy pl milyen is az a göndör haj. nagyon sokszor látok belőle csúnyát, szép göndört kicsit ritkábban. gondolom attól is függ ki mit válaszol, hogy a kategórián belül melyik verzió ugrik be elsőre.
na, bocsi, hogy belepofáztam :)
5/5 anonim válasza:
Nemrég olvastam a Cosmopolitan-ban, hogy a fiúk 89%-ának a hullámos/göndör tetszik jobban a maradék 11%-nak az egyenes. Ezért nem értem, hogy a göndör/hullámos hajú lányok miért vasalják folyton... Bocs, lány vagyok(bár abból biztos rájöttél, hogy a Cosmopolitan-t olvasom), de mindenképp válaszolni akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!