Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megkérdeztem a barátnőmet hogy ehetek-e abból a kajából amit hozott. Erre a válasz: nem de hallgathatom amint emésztődik a gyomrába. Mi a véleményetek?
ez egyértelműen poén volt :D
ha pasi csinálna ilyet, azt sem hordanák le jobban, mint ezt a csajt.
egyébként ha éhes vagyok, és csak magamnak vittem kaját, és a másik nem tervezvéhenhalni, én sem szeretem, ha elkunyizzák
ha poén volt, akkor még elmegy, meg vicces, de ha komolyan mondta...
akkor ott van valami bütyök a kapcsolatotokban. gondolom nem "tarhálsz" tőle állandó jelleggel, szóval ha így egyszeri alkalommal sem ad, akkor ez elég fura...
ezzel szemben hány lány/nő van, aki magától főz a barátjára stb. :D mondjuk az meg a másik véglet.
de én pl. mindig megkérdeztem a volt barátaimat, megosztottam velük, amit vettem/csináltam. (az egyikkel közös vásárlás volt, szóval én csak a szívességet csináltam meg. egyszerűbb kajákat, szendvicseket pedig néha a barátom csinált kettőnknek :))
na mindegy, nem önfényezés, csak mélázgatás, hogy mennyire mások az emberek.
de ha humornak szánta, akkor is van ebben egy kis beteges vonulat. :D
hát kérdező, ez egy nagyon speciális eset :D mindenesetre tanulságos a válaszolóknak is. :D
örülök, hogy végülis nem valami negatív dolog áll a háttérben. és jó, hogy ilyen jól kiegészítitek egymást, kereslet-kínálat tökéletes modellje. :D :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!