Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap megkérdeztem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gerike23 kérdése:

Tegnap megkérdeztem a barátnőmet hogy ehetek-e abból a kajából amit hozott. Erre a válasz: nem de hallgathatom amint emésztődik a gyomrába. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Egyeseknek mennyire nincs humora.... Ijesztő. Szegény csaj, ha tudná, mennyire belegázolt a fiúja lelkébe ezzel a poénnal... Ráadásul még a többi is komolyan veszi. Röhej.
2014. jún. 26. 20:08
 12/16 -=Koldus=- ***** válasza:
62%
Jah, igen, ha ezt egy nő csinálja akkor poén. Ha a srác csinálta volna ezt meg és a csaja írta volna ki a kérdést, akkor mindenki lehordta volna szegény srácot a sárga földig, hogy mennyire egy tapló. Pffff.........
2014. jún. 26. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:

ez egyértelműen poén volt :D

ha pasi csinálna ilyet, azt sem hordanák le jobban, mint ezt a csajt.

egyébként ha éhes vagyok, és csak magamnak vittem kaját, és a másik nem tervezvéhenhalni, én sem szeretem, ha elkunyizzák

2014. jún. 26. 20:42
 14/16 anonim ***** válasza:

ha poén volt, akkor még elmegy, meg vicces, de ha komolyan mondta...

akkor ott van valami bütyök a kapcsolatotokban. gondolom nem "tarhálsz" tőle állandó jelleggel, szóval ha így egyszeri alkalommal sem ad, akkor ez elég fura...

ezzel szemben hány lány/nő van, aki magától főz a barátjára stb. :D mondjuk az meg a másik véglet.

de én pl. mindig megkérdeztem a volt barátaimat, megosztottam velük, amit vettem/csináltam. (az egyikkel közös vásárlás volt, szóval én csak a szívességet csináltam meg. egyszerűbb kajákat, szendvicseket pedig néha a barátom csinált kettőnknek :))

na mindegy, nem önfényezés, csak mélázgatás, hogy mennyire mások az emberek.

de ha humornak szánta, akkor is van ebben egy kis beteges vonulat. :D

2014. jún. 26. 21:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Kicsit elbeszélgettünk és nem poénból mondta de bevallotta hogy ő olyan aki szereti hogyha hallgatják a hasát. Nekem ezzel nincs gondom hogyha ő ezt szereti akkor én nem ellenzem. Sőt néha hallgatom is a hasát mert kiderült hogy jó érzés hallgatni. Bármennyire is fura nekem tetszik XD.
2014. jún. 26. 23:00
 16/16 anonim ***** válasza:

hát kérdező, ez egy nagyon speciális eset :D mindenesetre tanulságos a válaszolóknak is. :D

örülök, hogy végülis nem valami negatív dolog áll a háttérben. és jó, hogy ilyen jól kiegészítitek egymást, kereslet-kínálat tökéletes modellje. :D :)))

2014. jún. 26. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!