Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális testalkat 15 évesen 176 cm vagyok és 51kg?
Figyelt kérdés
És fiúk ti elfogadnátok egy ilyen lányt vagy ez már nektek soványnak számít??Vagy még belefér??Légyszi neoltsatok le, ez nekem fontos még nem volt barátom..és ezért kérdezem vjon ez bejöne-e mé a fiúkank.A válaszokat előre is köszönöm (:
15/L
2010. jan. 4. 21:39
11/13 anonim válasza:
Melled formás? Viszonylag nagy mellbimbókkal?
12/13 A kérdező kommentje:
A mellem az formás de nem vmi nagy:SS
2010. jan. 4. 22:16
13/13 anonim válasza:
Szia! hát szerintem az annyira nem rossz:D én is 19 éves fiú vagyok, 186 magas, 70kg, mellettem csak a magas sovány csajok mutatnak jól, én őszintén úgy érzem magam jól, ha a csaj is hasonló hozzám, nem vagyok annyira csontos, de azért lehetne küszöbölni a testalkatomon:D mondjuk egy kicsit még gyúrni, mert 2 évvel ezelőtt próbálkoztam vele, akkor egész jól ment, szóval szerintem nem vagy te annyira sovány csaj:D csak jól mutatsz, ha a feneked kerek és kicsi az nem rossz:D és a melleid se szúnyog csípések:D amugy meg a hosszú csinos lábak nagyon is vonzóak tudnak lenni, de ez mindenkinek más, az én haverjaim mindig azt mondják nekem, "te járnál azzal a gebe csajjal" mondom igen:D miért ne, én nem vagyok egy izom állat, akkor minek akarja magam mellé 1 buldózer csajt, akkora csöcsökkel, hogy a fejem eltéved közöttük:)), volt már olyan barátnőm is:D szőrnyen mutatott mellettem, magas volt, elég husos, de nem kövér, és a mellei apám:) mint 2 kézilabda kb:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!