Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg ennyire visszataszítónak tartjátok, ha valakinek fehér a bőre?
Olyan agresszíven írjátok itt a kommentekben, komolyan bunkó módon. Nem lehet szebben leírni, azonnal "undorító, hányok tőle.."
18 vagyok, szoláriumba nem mennék, a napozást pedig nem bírom úgy, hogy kitartóan fekszem a napon. Persze nyáron lesz egy kis színem, de túlnyomóan inkább világos maradok. Nem falfehér.
Mi a bajotok ezzel? :/
nem csak a sült libára szolizott vs. fehér között lehet választani. van normális arcbőr/bőrszín is.:)
szerintem rendkívül csúnyák ezek a lányok, olyan szétálló fülűnek képzelem őket, vagy nem is tudom. Bénácskák nagyon.
Ha csak az arcodat akarnád barnítani, akkor pl. ússzál, menj tengerpartra, nem kell ahhoz feküdni a napon, labdázni is lehet a parton vagy ilyesmi.
27N
akkor a sok ellenvéleményhez én azért le merészkedném írni, hogy nekem annyira nem jön be a hófehér.. lány vagyok, és nekem a fiúban az tetszik jobban aki barnább mint én. nem járok szoliba, sose mennék, általában nap is akkor ér amikor valami dolgom van kint és kimegyek, de napozni meg felforrósodni én se igazán szeretek, csak régen sokat voltam a napon és mindig csoki voltam, talán emiatt maradt meg bennem hogy a barnább szebb látvány. legalábbis fiúban. ennyi.
attól még sokaknak a hófehér jön be, nem kell itt sírni hogy 2 embernek nem, legyél olyan amilyennek te jól érezd magad, és elsősorban inkább magadnak akarj megfelelni, ne másoknak.
"szerintem rendkívül csúnyák ezek a lányok, olyan szétálló fülűnek képzelem őket, vagy nem is tudom. Bénácskák nagyon. "
Ilyen alapon mi meg téged nyugodtan elképzelhetünk egy szőröstalpú retek k__urvaként? :D
Van akinek jól áll, de nekem nem tetszik.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!