Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen parfümöt használsz? Volt bármilyen visszajelzése az ellenkező nemnek a parfümöd illatáról?
# 9
Akkor én vagyok a kivétel! :D
Nekem az egyik legrosszabb rémálmom az az illat, kéz a kézben egyéb Mugler alkotásokkal (pl. Angel, Alien).
De ettől szép a világ, hogy ennyi féle ízlés van. :)
Nekem az illat rettentően fontos, mint magamon, mint a páromon.
Mostanában Coco Chanel - Mademoiselle-t használok, leírhatatlanul jó az illata. :)
Én elég régóta ezt a fajta Hugo Boss-t használom:
Nagyon megfogott ez az illat és nem is ereszt.
Igazából másoknak is tetszett már (anyámon és nővéremen kívül), de leginkább az számít nekem, hogy én jól érzem magam ezzel az illattal, szeretem benne, hogy talán nem olyan tolakodó, nem túl intenzív, inkább friss, könnyedebb, és egy kicsi vaníliát vélek benne felfedezni a háttérben.
Nem vagyok nagy kísérletező, parfüm tekintetében nem szívesen váltogatok, de ha nagyon nagyon sok pénzem lenne egyszer kíváncsiságból szívesen kipróbálnám, hogy egy valódi "Orr" milyen egyedi illatot találni ki nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!