Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen parfümöt használsz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen parfümöt használsz? Volt bármilyen visszajelzése az ellenkező nemnek a parfümöd illatáról?

Figyelt kérdés
Mennyire tartjátok fontosnak a parfüm témát?

2014. jún. 25. 22:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

# 9

Akkor én vagyok a kivétel! :D

Nekem az egyik legrosszabb rémálmom az az illat, kéz a kézben egyéb Mugler alkotásokkal (pl. Angel, Alien).

De ettől szép a világ, hogy ennyi féle ízlés van. :)

2014. jún. 25. 23:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Diesel - Only the brave. Én nagyon szeretem saját magamon és az ellenkező nemből is dicsérték már.
2014. jún. 26. 01:56
 13/17 *Nekomimi* ***** válasza:

Nekem az illat rettentően fontos, mint magamon, mint a páromon.

Mostanában Coco Chanel - Mademoiselle-t használok, leírhatatlanul jó az illata. :)

2014. jún. 26. 01:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Én elég régóta ezt a fajta Hugo Boss-t használom:

[link]

Nagyon megfogott ez az illat és nem is ereszt.

Igazából másoknak is tetszett már (anyámon és nővéremen kívül), de leginkább az számít nekem, hogy én jól érzem magam ezzel az illattal, szeretem benne, hogy talán nem olyan tolakodó, nem túl intenzív, inkább friss, könnyedebb, és egy kicsi vaníliát vélek benne felfedezni a háttérben.

Nem vagyok nagy kísérletező, parfüm tekintetében nem szívesen váltogatok, de ha nagyon nagyon sok pénzem lenne egyszer kíváncsiságból szívesen kipróbálnám, hogy egy valódi "Orr" milyen egyedi illatot találni ki nekem.

2014. jún. 26. 09:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Még 8.-ban 2 csaj előttem lévő padban ugyanazt a dezodort használták (sajna nem tudom milyet) attól kb szerelmes lettem XD onnantól kezdve az óra nem is érdekelt
2014. jún. 26. 10:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem az illatokat, így nem csoda, hogy mindig betérek egy-egy parfümériába. Több illatot is használok, mikor milyen az időjárás, hangulat, alkalom. Ebben az esős időben a Guerlain Vetiver igazi felfrissülés :) De sorolhatnám az arab világot idéző Amouage illatokat vagy a Creed ház elenganciáját tükröző mesteralkotásokat.
2014. jún. 29. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Vadidegen pasik még nem dicsérték a parfümöm illatát, de vőlegényemnek bejönnek a parfümök, amiket használok. Csajok többet szokták megdicsérni a parfümöm :D.
2015. máj. 24. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!