Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 8 Centiméteres Dákó ( fa$2 )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 Centiméteres Dákó ( fa$2 ) állva normális-e?

Figyelt kérdés
az egyik ismerősőmnek akkora és kérte hogy kérdezzem meg!
2014. jún. 25. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Bírom ezeket a kérdezőket..

A barátomnak, a barátnőmnek, a nővéremnek, a húgomnak, a szomszédom unokatestvérének az öccsének az osztálytársának az évfolyamtársának aaaaaaaaaaaaa és még lehetne ragozni.

Ha már úgy is név/arc nélkül lehet itt kérdezni, miért nem vallja be valaki, hogy neki van ez a problémája?

Na de a kérdésre..szerintem

A mai társadalmi normákat tekintve, átlagon aluli(nak) tekinthető.

De a szexuális együttlétet nagyban befolyásolja a vastagsága is..ha kicsi de vékony.. akkor nagyon ügyesen kell használni, illetve találni olyan párt, aki nem röhög pofán, amikor meglátja.

Ha megtalálod az igazit, a shift+ő-t, akkor nem hinném, hogy gond lehetne, viszont alkalmi kapcsolatokat ezzel ne nagyon kockáztass..

2014. jún. 25. 21:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, kicsit megnyugtattál. Nagyon paráztam h természetalatti a farkam :) És bocsi a ragozásért csak nagyon gáz :(
2014. jún. 25. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez fele akkora mint az átlag?? Amúgy rengeteg cikk van a neten erről, sok nagyjából átfedi egymást, szóval hosszra 15-16cm az átlag és 4cm vastagságra. Ez max ernyedt állapotban normális méret. Amúgy a nőknek minden ami 15cm alatt van az kicsinek számít, én megkaptam a mini 12cm-esmre, hogy kicsi, szóval ez van ezt kell elfogadni..
2014. jún. 25. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy 14 cm a hossz átlag :D
2014. jún. 25. 22:20
 15/16 anonim ***** válasza:
És honnan tudod, hogy az ismerősödnek tényleg akkora? lemérted neki? XD
2014. jún. 25. 22:50
 16/16 anonim ***** válasza:
végig magáról beszél szóval az övé..
2014. jún. 26. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!