Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jóképű vagyok, intelligens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű vagyok, intelligens mégsem találok magamnak nőt. Mi a gond?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Hol tudnék ismerkedni, itt pl? Diszkóba nem járok, moziba se... 17
2010. jan. 4. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Hehh én felveszlek XD kiváncsi vok h nézel ki :D meg arra is hányan vezsnek majd fel XD
2010. jan. 4. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:

A lányok sajnos (van nekünk,normálisaknak nem is sajnos:D) egyre inkább úgy öltözködnek,hogy kilegyen mindenük(mellük,seggük).Ehhez párosul a beképzelt stílus és rohannak a "menő,helyes,izmos,vagány" srácok után.Ennek az az ára,hogy sok lány fut 1-1 pasi után és az igazán értékes srácok (mint talán [!!] te) egyedül maradnak.Viszont a normális,hozzád hasonló lánynak mázlija lesz,amikor megismer.

Legalábbis én így látom a dolgokat...

Egyébként érdekes,mert én is ezt tapasztalom,csak fordítva.Mert a majdnem tökéletes srácok(jóképű,humoros,megértő,türelmes,kicsit vagány),akikkel el lehetne kézelni egy kapcsolatot a "mindenem kiteszem és ezzel hódítom meg a srácokat" gondolkodású lányok után futnak...

15/L

2010. jan. 4. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerkedési helyszín lehet egy tánctanfolyam is! A fiúknak külön örülnek. :)
2010. jan. 4. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!